Μουσουλμάνος που δεν πίνει και μισεί τη Ρωσία ο μακελάρης της Βοστόνης – Δείτε το πορτρέτο του

Ο ένας από τους δύο αδερφούς-Τσετσένους βομβιστές της Βοστόνης ονόματι Ταμερλάν Τσαρνάεφ που είναι νεκρός, βρισκόταν στις ΗΠΑ από τα πέντε του χρόνια όταν και μετανάστευσε η οικογένειά του.

Ήδη από χθες η αστυνομία και το FBI είχε δώσει στη δημοσιότητα αρκετές αφίσες με τα πρόσωπα των δύο αδελφών καταζητούμενων-υπόπτων για τις βομβιστικές επιθέσεις της Δευτέρας στη Βοστόνη, σε μια προσπάθεια να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν, ωστόσο μετά την αιματηρή καταδίωξη που έγινε

και την δολοφονία αστυνομικού στο ΜΙΤ τα δεδομένα άλλαξαν με αποτέλεσμα ύστερα από ανταλλαγή πυρών ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ να πέσει νεκρός και το κουβάρι της υπόθεσης να ξετυλιχθεί γρήγορα.

Ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στον Αμερικανικό τρόπο ζωής. «Δεν υπάρχουν αξίες εδώ. Ο κόσμος φαίνεται πως δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του», δήλωνε σε παλιότερη συνέντευξή του.

Ο Ταμερλάν περιέγραφε τον εαυτό του ως εξαιρετικά θρήσκο, ενώ είχε ασπαστεί το Ισλάμ. Δεν έπινε και δεν κάπνιζε επειδή ο «Θεός είπε όχι στο αλκοόλ».

Από παιδί ήταν λάτρης της στρατιωτικής εκπαίδευσης και μάλιστα ως πυγμάχος είχε κάποτε όνειρα να κληθεί στην Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ. Ο Τσαρνάεφ, ωστόσο είχε εκπροσωπήσει την πολιτεία του Νιου Ινγκλαντ στον αγωνα μποξ National Golden Gloves.

Επίσης, είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο του Μπάνκερ Χιλ Κομιούνιτι σπουδάζοντας μηχανικός. Από τις αγαπημένες του ταινίες, τέλος ήταν το «Borat».

UPDATED: Η μητέρα των τρομοκρατών είχε συλληφθεί πριν μερικούς μήνες για κλοπή ρούχων αξίας 1600 δολαρίων από πολυκατάστημα.

UPDATED: “Θα σας σκοτώσω όλους όπως σκοτώσατε τον αδερφό μου” απειλεί τώρα ο 19χρονος καταζητούμενος, αδερφός του Ταμερλάν, Τζοκχάρ!

Keywords
Τυχαία Θέματα