Μοντέλα με καυτές καταθέσεις

Οι παρακάτω γυναίκες έχουν δει τα ονόματά τους να παίζουν στα αφιερώματα με τα πιο ωραία μοντέλα και στα εξώφυλλα των εφημερίδων για τις σχέσεις τους. Τώρα θα τα δουν και στη λίστα με τις πιο πλούσιες!

Από τον Αντώνη Πακουλίδη

Συνήθως σε λίστες όπου αναφέρονται πλούσιοι περιμένεις να δεις ανιαρούς, καραφλούς επιχειρηματίες. Ευτυχώς για εμάς έχουμε καινούριες εισόδους οι οποίοι μας αναγκάζουν να μαζεύουμε σαγόνια και να αγοράζουμε σαλιάρες. Αυτές είναι οι τις ομορφότερες και πλουσιότερες γαζέλες των πασαρέλων!

Gisele Bündchen (17,5 εκατ. λίρες)

Έχοντας ήδη κάνει έναν πακτωλό 40 και βάλε εκατ. η βραζιλιάνα θεότητα θα μπορούσε να είχε επιλέξει να το παίζει χαρωπή νοικοκυρά και μητέρα όταν γέννησε τον περασμένο Δεκέμβριο. Αλλά έξι εβδομάδες αργότερα κόσμησε το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue. Είναι αδίστακτη τελικά.

Heidi Klum (11,2 εκατ. λίρες)

Όπως το καλό κρασί, έτσι και αυτή με τα χρόνια γίνεται όλο και καλύτερη και η ίδια αξίζει μια περιουσία. Η 36χρονη δεν είναι πια Γερμανίδα καθότι πέρσι κέρδισε την αμερικάνικη υπηκοότητα. Είμαστε σίγουροι πως οι υπάλληλοι της αμερικανικής εφορίας θα χρειάζονταν φορείο μόλις θα την είδαν να πηγαίνει να υπογράφει για να πάρει την υπηκοότητα.

Kate Moss (6,3 εκατ. λίρες)

Ακόμα θεωρείται το πολυτιμότερο Βρετανικό μοντέλο και παρόλο τους διάφορους διασυρμούς της στον Τύπο, έχει πάρει άφεση αμαρτιών από όλους μας όταν τη βλέπουμε να ποζάρει ως αθώο κορίτσι.

Adriana Lima (5,2 εκατ. λίρες)

Ο άγγελος της Victoria Secret αξίζει κάθε ευρώ στα μάτια μας. Αν ήταν όμως αρχηγός ποδοσφαιρικής ομάδας θα λέγαμε πως ήταν υπερτιμημένη και πως παραπληρώθηκε.

Doutzen Kroes (4,1 εκατ. λίρες)

Οι συμπατριώτες της Ολλανδοί θα είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτήν μιας και το 25χρονο μοντέλο έχει συμβόλαια με τη L’ Oreal και την Prada.

Alessandra Ambrosio (3,8 εκατ. λίρες)

Η δεύτερη Βραζιλιάνα στη λίστα μπορεί να μην κερδίζει όσα η συμπατριώτισσά της, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν λες ότι θα πεθάνει και στην ψάθα!

Natalia Vodianova (3,8 εκατ. λίρες)

Η Ρωσίδα καλλονή βρίσκεται στην ίδια μοίρα με την Ambrosio. Αυτό που δε γνωρίζεις είναι πως τα χρήματα που κερδίζει τα επενδύει στο δικό της ίδρυμα, το Naked Heart Foundation. Ωραίος τίτλος.

Daria Werbowy (3,1 εκατ. λίρες)

Πολλές διαφημίσεις της κοσμούν τα λεωφορεία. Αλλά σίγουρα η ίδια δε χρησιμοποιεί το λεωφορείο. Πρέπει να έχει λιμουζίνα με χρυσές πινακίδες που θα την παραλαμβάνει και θα την πηγαίνει όπου γουστάρει.

Miranda Kerr (2

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews