Μητσοτάκης και Τρόικα μετράνε, ξαναμετράνε αλλά δεν τους βγαίνουν οι απολύσεις

Έξαλλο το «καλό παιδί» της Τρόικας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με το κλιμάκιο της κατά την τελευταία τους συνάντηση. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε προσπαθήσει και είχε καταφέρει μια άριστη συνεργασία με τον Πολ Τόμσεν και το υπόλοιπο κλιμάκιο της Τρόικας.

Η τελευταία όμως φορά έμελε να είναι και φαρμακερή αφού οι δύο πλευρές φαίνεται πως δεν τα βρήκαν στο μέτρημα… Για την ακρίβεια έχουν διαφορετική άποψη για το τι είναι οι απολύσεις.

«Αυτό δεν είναι απόλυση; Θα τρελαθούμε;», φαίνεται να ακούστηκε πίσω από τις βαριές πόρτες του υπουργείου και τον Κυριάκο

Μητσοτάκη όταν από την πλευρά της Τρόικα έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων διάφορες ενστάσεις όπως ότι ο αριθμός των συμβασιούχων που αποχωρούν από τον δημόσιο φορέα δεν θα προσμετρηθούν στο σύνολο των απολύσεων αφού δεν θα έπρεπε ούτως ή άλλως να είναι εκεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής Στο ίδιο κλίμα συνέχισαν και όταν ο απεσταλμένος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, τόνισε πως και απολύσεις από τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, δεν θα συνυπολογιστούν στις προαπαιτούμενες απομακρύνσεις από το δημόσιο, καθώς είναι ενταγμένα, όπως η ΛΑΡΚΟ και η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, στο ΤΑΙΠΕΔ. «Τι είναι αυτά που λέτε; Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται», ήταν η αντίδραση του υπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα