Μισθό 200.000 ευρώ δίνει το ΤΑΙΠΕΔ σε νομικό σύμβουλο για την πώληση του Ελ. Βενιζέλος

Σοκ προκαλεί η είδηση πως το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) προσλαμβάνει άτομο που θα βοηθήσει στην αποκρατικοποίηση του Ελ. Βενιζέλος, με μισθό που ανέρχεται σε 200.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η πρόσληψη είναι επιβεβλημένη καθώς έληξε το συμβόλαιο του προηγούμενου νομικού συμβούλου, ενώ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος είναι στις 29 Οκτωβρίου 2013. Ο άνθρωπος που θα προτιμηθεί θα έχει συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών ενώ η αμοιβή

του καθορίζεται σε 200.000 ευρώ συν ΦΠΑ. Σύμφωνα με την πρόσκληση, ο νομικός σύμβουλος θα υποστηρίξει το ΤΑΙΠΕΔ στις διαδικασίες πώλησης μέχρι του 55% των μετοχών του Ελ. Βενιζέλος, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για περεταίρω επέκταση του συμβολαίου το οποίο αναμένεται να λήξει το 2026.

Στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ παραδέχονται ότι η αποκρατικοποίηση του ΔΑΑ έχει καθυστερήσει και πως οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, Κινέζους, Καναδούς κ.ά., αναμένεται να αρχίσουν άμεσα, με στόχο να υπάρξει κάποια συμφωνία μέχρι το τέλος του α΄ εξαμήνου 2014.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα