Μίντλεσμπρο – Νόριτς: Η νικήτρια παίρνει το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ και όλα τα μπάτζετ των ελληνικών ομάδων

Η Μίλντεσμπρο και η Νόριτς θα διεκδικήσουν το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στην Πρέμιερ Λιγκ στο παιχνίδι «τελικός» και η νικήτρια θα λάβει επίσης ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό...

Το κίνητρο του προβιβασμού στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και τα λεφτά είναι πολλά. Συγκεκριμένα, 170 εκατ ευρώ περιμένουν μια εκ των Μίλντεσμπρο και Νόριτς, οι οποίες το απόγευμα της Δευτέρας (25/5, 17:00) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Γουέμπλει.

Εντύπωση, βέβαια, προκαλεί το τεράστιο μπόνους που θα πάρει η νικήτρια του «τελικού», το οποίο ξεπερνάει τα όσα πήρε

η Ρεάλ Μαδρίτης που πήρε πέρυσι το Τσάμπιονς Λιγκ, η Σεβίλη που πήρε το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ξεπερνάει ακόμη και τα μπάτζετ όλων των ελληνικών ομάδων, από το μεγαλύτερο που είναι αυτό του Ολυμπιακού, μέχρι το μικρότερο σε μια ερασιτεχνική κατηγορία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το ποσό έχει αυξηθεί κατά 70 εκατ ευρώ, σε σχέση με αυτά που πήρε πέρυσι η ΚΠΡ και αυτό διότι η διοργανώτρια αρχή υπέγραψε νέα υπέρογκα συμβόλαια για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Συγκεκριμένα, για την τριετία 2016-2019 η συμφωνία είναι στα 6,8 δις ευρώ, κάτι παραπάνω από 2 δις ευρώ ετησίως.

The post Μίντλεσμπρο – Νόριτς: Η νικήτρια παίρνει το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ και όλα τα μπάτζετ των ελληνικών ομάδων appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα