Μην σκέφτεσαι, σε… ακούει – Το «Listener» επιστρέφει στις μικρές οθόνες

Μέχρι τώρα είχε αποκρύψει την ικανότητά του να ακούει τις σκέψεις των ανθρώπων. Ο μόνος που γνωρίζει το μυστικό του είναι ο παλιός του σύμβουλος και έμπιστός του, Dr. Ray Mercer. Καθώς διασχίζει με το ασθενοφόρο την πόλη του Τορόντο μαζί με τον συνεργάτη του Osman “Oz” Bey, ο Toby βοηθά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και παράλληλα προσπαθεί να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του. Και πλέον ήρθε η ώρα ο Toby να επιστρέψει στη δράση, μέσα από τον 4ο κύκλο του «Listener» στο FOXlife.

Στα

νέα επεισόδια της σειράς που ακολουθούν το δραματικό finale του 3ου κύκλου, ο Toby συνεχίζει να συμμετέχει στις έρευνες του Integrated Investigative Bureau (IIB) αναπτύσσοντας τις ικανότητες του, βοηθώντας την αστυνομία και «κερδίζοντας» πια μια μόνιμη θέση ως αστυνομικός σύμβουλος.

Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική του ζωή καθώς η σχέση του με την ρεπόρτερ Tia Tremblay – η οποία είναι το μοναδικό άτομο που ο Toby δεν μπορεί να «διαβάσει» - φαίνεται να προχωράει. Ο κύκλος αυτός θα έχει πολλές εξελίξεις και για τους συνεργάτες του Toby. Η Michelle McCluskey θα περάσει πολλά εμπόδια στο γάμο της με τον Adam, ενώ ο αρχηγός του IΙB Alvin Klein θα πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του και την ομάδα του από τα πολιτικά παιχνίδια της νέας αστυνομικής επιτρόπου Nichola Martell, η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να προχωρήσει μπροστά, έστω και αν αυτό σημαίνει να βάλει σε κίνδυνο υποθέσεις του IΙB.

Τα επεισόδια του 4ου κύκλου θα είναι γεμάτα δράση και το FOXlife θα είναι εκεί! Η πρεμιέρα θα γίνει τη Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 21.00.

Παίζουν οι: Craig Olejnik, Colm Feore, Ennis Esmer, Melanie Scrofano, Lauren Lee Smith, Kris Holden-Ried, Peter Stebbings, Ingrid Kavelaars.

Keywords
Τυχαία Θέματα