Μίλα επιτέλους στο κορίτσι: Ένα βίντεο για τον φόβο όλων των ανδρών πριν φλερτάρουν

Το φλερτ είναι ένα αρχέγονο ερωτικό κάλεσμα το οποίο ακολουθά τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια ανεξάρτητα από την κοινωνία στην οποία ζει, από τις πολιτισμικές του καταβολές, την θρησκεία και την καταγωγή. Ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο όσο οι γυναίκες νομίζουν.

Ο φόβος της απόρριψης είναι ίσως το κυριότερο ανασταλτικό το οποίο εμποδίζει τον άνδρα να γνωρίσει επιτέλους την γυναίκα με την οποία έχει ανταλλάξει βλέμματα. «Κι αν δεν μου μιλήσει;» «Κι αν με αγνοήσει;» «κι αν έχει αγόρι;». Τα σενάρια που κατακλύζουν το

μυαλό σου είναι δεκάδες. Η αλήθεια όμως διαψεύδει.

Κανείς δεν είπε πως το φλερτ έχει συνταγή απόλυτης επιτυχίας. Ούτε φυσικά είναι όπως το δείχνουν στις ρομαντικές ταινίες. Η πραγματικότητα όμως είναι ζωντανή κι αν δεν προσπαθήσεις δεν θα πετύχεις. Αυτό ακριβώς δείχνει και το παρακάτω βίντεο όπου απεικονίζει όλους τους φόβους ενός άνδρα ο οποίος συναντιέται τυχαία με την ίδια γυναίκα αρκετές φορές αλλά δεν βρίσκει ποτέ το θάρρος να της μιλήσει. Το σλόγκαν; «Ο φόβος ψεύδεται. Μάθε να τον νικάς».

Απολαύστε το βίντεο και δώστε τέλος στις αναστολές γιατί η ζωή είναι ένα παιχνίδι.

The post Μίλα επιτέλους στο κορίτσι: Ένα βίντεο για τον φόβο όλων των ανδρών πριν φλερτάρουν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα