Μιχαλολιάκος: Η δολoφονία δεν είχε πολιτικά κίνητρα – O Ρουπακιάς δεν ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής [βίντεο]

«Επί τρείς ημέρες μας συκοφαντούν, μας λασπολογούν μας έχουν γδάρει κυριολεκτικά όλα τα μέσα… είναι ξεφτίλα», ανέφερε ο Νίκος Μιχαλολιάκος Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής όσον αφορά την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Ο κ. Μιχαλολιάκος,

που βρέθηκε στην εκπομπή του Kontra Channel απείλησε μεταξύ άλλων ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, με αφορμή την έκθεση με τα στοιχεία των 32 «αξιόποινων πράξεων», μελών ή οπαδών του κόμματος, που έστειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη ο υπουργός.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ότι «τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά» από την κυβέρνηση, ενώ διέψευσε ότι ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι έχει αμφιβολίες όσον αφορά τον λόγο της δολοφονικής επίθεσης. Ο κ. Μιχαλολιάκος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η δολοφονία δεν έγινε για πολιτικούς λόγους. «Η Χρυσή Αυγή δε σκότωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα. Δεν έχουμε καμία πολιτική ευθύνη», δήλωσε κατηγορηματικά ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Μπορώ εγώ να ελέγξω όλους όσους έρχονται ως οπαδοί και φίλοι στα γραφεία μας»; διερωτήθηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

«Ο 45χρονος ήταν ένας περαστικός από ένα τα 70 γραφεία της Χρυσής Αυγής» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, αναφορικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

«Διαψεύδω δημόσια τον ψεύτη Δένδια. Προσπαθεί να παραπλανήσει τη δικαιοσύνη, δε σέβεται τον όρκο του ως υπουργός και ως βουλευτής. Θα τον μηνύσω», είπε ο Μιχαλολιάκος

Αναφορικά με τον κατηγορούμενο Γιώργο Ρουπακιά για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε ότι «ήταν ένας περαστικός από τα 70 γραφεία της Χρυσής Αυγής» ενώ πρόσθεσε ότι «εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη, ούτε πολιτική».

Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής διέψευσε ότι συνελήφθη ο οδηγός του και ανέφερε ότι το άτομο που συνελήφθη «είναι μέλος της Χρυσής Αυγής».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα