Μία μοναδική βραδιά από το ξενοδοχείο Βelvedere της Μυκόνου

Το Σάββατο 22 Ιουνίου, το ξενοδοχείο Belvedere της Μυκόνου άνοιξε τις πόρτες του για να ξεναγήσει τους καλεσμένους του στις καινούργιες του προτάσεις και να τους μεταφέρει την ατμόσφαιρα ενός Μικρόκοσμου υψηλής αισθητικής, που έχει δημιουργήσει.

Ξεκινώντας από το γνωστό βιβλιοπωλείο Atlantis Books της Σαντορίνης που άνοιξε στο Residents Lounge του ξενοδοχείου, όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο Belvedere, μπόρεσαν να μιλήσουν με το δημιουργό του Craig Walzer και την ομάδα του, να ξεφυλλίσουν τα βιβλία και να δουν τα συλλεκτικά αντικείμενα που έχουν επιλέξει για το pop up βιβλιοπωλείο που έστησαν γι’ αυτό το καλοκαίρι στο Belvedere.

Στη συνέχεια, περιηγήθηκαν στο fitness studio του ξενοδοχείου, που φέτος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αναβαθμισμένο από την παρουσία Personal trainers των κορυφαίων Holmes Place.

Αμέσως μετά, στο Belvedere Bar, δοκίμασαν 2 νέα cocktails με ελληνική ταυτότητα (το ένα με βάση το ούζο και το άλλο με βάση τη μαστίχα) και μικρούς γευστικούς θησαυρούς από το Marechiaro Mykonos, δια χειρός του ιταλού «σταρ της πίτσας», Guglielmo Vuolo (Pizzaiolo Maestro της Associazione Verace Pizza Napoletana), επικεφαλής της αυθεντικής ναπολιτάνικης πιτσαρίας, που φέτος άνοιξε τις πόρτες της στον περιφερειακό της Χώρας.

Παράλληλα, μπορούσαν να περιηγηθούν νοερά στη Belvedere Villa και στο Seaside Cottage που προστέθηκαν φέτος στις προτάσεις του Belvedere.
Η μεν πρώτη, η Belvedere villa, βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, με εκπληκτική θέα προς τη Χώρα και την πλαγιά των ανεμόμυλων. Ανακαινισμένη από τo αρχιτεκτονικό γραφείο Conceptboarding, συνδυάζει τις σύγχρονες γραμμές με τη ζεστασιά της νησιώτικης ελληνικής παράδοσης και προσφέρει τις premium παροχές που εγγυάται το Belvedere: ασφάλεια, πολυτέλεια, 24-ωρη υπηρεσία butler, γεύματα από τα Matsuhisa Mykonos και Belvedere Club. Το Seaside Cottage, στην παραλία της Ψαρούς, προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία με θέα στο γαλάζιο, ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους με καλαμιές και κυκλαδίτικα άνθη και premium παροχές που σχεδιάστηκαν από την ομάδα του Belvedere.

Νέες συνεργασίες και καινούργιες προστάσεις προστέθηκαν στην Εμπειρία που τα τελευταία χρόνια το Belvedere προσφέρει στους καλεσμένους τους και όσοι παραβρέθηκαν το Σάββατο 22 Ιουνίου το βράδυ, είχαν την ευκαιρία να τις γνωρίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα