Μια ανάσα από το μεγάλο «μπαμ» με Μπέιλ η Ρεάλ – Χρυσώνει τον Ουαλό με 108 εκατ. ευρώ!

Πολύ κοντά στο μεγαλύτερο deal της ποδοσφαιρικής ιστορίας βρίσκονται Ρεαλ Μαδρίτης και Γκάρεθ Μπέιλ σύμφωνα με δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου του Sky Italia, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ, γνωστός για τις μεταγραφές που διαρρέει πριν ακόμη αυτές γίνουν γνωστές, αναφέρει πως η συμφωνία που έχει γίνει κάνει λόγο για το αστρονομικό

ποσό των 108 εκ. ευρώ και τον Φάμπιο Κοεντράο ως έμψυχο αντάλλαγμα, ή ως… έκπτωση στο ποσό που προσφέρουν οι Μαδριλένοι.

Συγκεκριμένα, ο Ντι Μάρτσιο έγραψε στο προσωπικό του μπλογκ:

«Η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Η μετακίνηση του Ουαλού εξτρέμ γίνεται με γοργούς ρυθμούς τις τελευταίες ώρες και έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες οικονομικές λεπτομέρειες. Η συμφωνία αγγίζει τα 108 εκατομμύρια ευρώ και τον Φάμπιο Κοεντράο ως έμψυχο αντάλλαγμα. Πρέπει να αποφασιστεί εάν ο Πορτογάλος θα μετακινηθεί στο Λονδίνο με τη μορφή ανταλλαγής ή θα μειώσει το ποσό της μεταγραφής του Μπέιλ. Τώρα η Τότεναμ πρέπει να επενδύσει στην αγορά, τη στιγμή που η Ρεάλ αποκτάει τον Μπέιλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα