Μετακομίζει στη Τζένοα ο Φετφατζίδης

08:45 3/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Στην Ιταλία και τη Seria A θα συνεχίσει την καριέρα του ο ‘‘Φέτφα’’, καθώς η μεταγραφή του ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα.

Οι Γενοβέζοι είχαν κάνει αρχικά πρόταση στους Πειραιώτες που δεν τους ικανοποίησε, όμως επανήλθαν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών με βελτιωμένη προσφορά.

Μεγάλο και σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή έπαιξε σίγουρα και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ο "Φέτφα" ήθελε να συνεχίσει την καριέρα στην Ιταλία και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι

πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα πάρει 4.000.000€ για την παραχώρηση ενός ποδοσφαιριστή που βγήκε από τα σπλάχνα του, ενώ θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης 25%.

Ο ίδιος ο "Φέτφα" θα αμείβεται με 500.000€ ετησίως και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ιταλία.

Στις ευχαριστήριες δηλώσεις του, ο Γιάννης Φετφατζίδης αναφέρει:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού που σεβάστηκε την προσωπική μου επιθυμία να αγωνιστώ σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως το Ιταλικό. Και εννοώ απόλυτα τον όρο οικογένεια, αφού ο Ολυμπιακός στη μέχρι τώρα πορεία μου δεν ήταν μόνο η ομάδα μου αλλά η δεύτερη οικογένεια μου. Γι αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα που η ομάδα διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων μου.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να συνεχίζει σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, όπως το Καμπιονάτο, ένας παίκτης όπως εγώ που προέρχομαι από τα σπλάχνα του συλλόγου, από τα τμήματα υποδομής, που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν υποδειγματικά.

Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου την καλύτερη δυνατή συνέχεια και να πετύχουμε όλους τους στόχους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη τόσων χρόνων που ήταν, είναι και θα είναι αμοιβαία".

Keywords
Τυχαία Θέματα