Μετά τα Όσκαρ ανάβει η μάχη για τα Emmy – Αλλαγές και φαβορί στα βραβεία

Μετά από μια περίοδο που οι βραβεύσεις είχαν γίνει καθημερινή συνήθεια, καθώς μέχρι τα Όσκαρ διοργανώθηκαν όχι μία, όχι δύο, αλλά τουλάχιστον 5 εκδηλώσεις με βραβεύσεις ταινιών και ηθοποιών, ακολουθεί μια περίοδος ξηρασίας μέχρι τα τα επερχόμενα Emmy που θα γίνουν στις 25 Αυγούστου. Και έρχονται με πολλές αλλαγές...

Και η βασική αιτία όλων αυτών των αλλαγών δεν είναι άλλη από το σαρωτικό True Detective, το

οποίο τελικά θα μπει στην κατηγορία Καλύτερης Δραματικής Σειράς και θα κονταροχτυπηθεί με το Breaking Bad και το House of Cards, το οποίο έχει μπει ακόμη πιο δυναμικά με τον 2ο κύκλο του. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε την πιο ανταγωνιστική κατηγορία των τελευταίων δέκα χρόνων και φυσικά μια αντίστοιχα σκληρή μάχη στο Lead Actor in A Drama Series, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι ο ηθοποιός της χρονιάς Μάθιου ΜακΚόναχι, ο Μπράιαν Κράνστον και ο Κέβιν Σπέισι.

Η αλυσιδωτή αλλαγή που φέρνει το True Detective είναι ότι για να χωρέσουν όλες οι σειρές στην κατηγορία των δραματικών οι θέσεις αυξήθηκαν σε 7 από 5, ενώ το ίδιο έγινε και στην κατηγορία για τις κωμωδίες. Επίσης, το HBO για να μην φέρει στην ίδια κατηγορία τον ΜακΚόναχι και τον Χάρελσον, τοποθέτησε τον δεύτερο για Supporting Actor in Drama Series.

Keywords
Τυχαία Θέματα