Μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Ράμος!

Ο Σέρχιο Ράμος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ τείνει στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης και όχι να πάρει το... αεροπλάνο της φυγής για το Μάντσεστερ...

Ο «ισχυρός» άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται στην Κίνα όπου συνεχίζει η Ρεάλ την προετοιμασία της, προκειμένου να παρακολουθήσει τα φιλικά προετοιμασίας, αλλά και για να συνομιλήσει με τον Σέρχιο Ράμος, στην προσπάθεια του να κάνει καλύτερες τις σχέσεις του με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

Όπως αναφέρει

η «Marca» σε δημοσίευμά της, οι δύο άνδρες κάθισαν και συζήτησαν παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή των Μαδριλένων και του μάνατζερ του Ράμος. Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε πως για εκείνον πρώτο του μέλημα είναι να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης και ό, τι ακούστηκε για αποχώρησε, έγινε λόγω ότι ο ίδιος πίστευε πως ο σύλλογος δεν έδειχνε την ανάλογη εκτίμηση που θα επιθυμούσε ο ίδιος.

Βέβαια, στο πλάνο από το 2014 υπήρχε ένα πλάνο από πλευρά του Πέρεθ προς τον Ράμος για ανανέωση συμβολαίου, η οποία δεν έγινε ποτέ και όσο να' ναι τον ενόχλησε. Πάντως, ο ποδοσφαιριστής στη συνάντηση δεν έθεσε οικονομικό θέμα, καθώς πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, για τον Ράμος δεν αποτελούσε πρόβλημα τα οικονομικό σκέλος του συμβολαίου του στην ομάδα με τα δέκα πρωταθλήματα Ευρώπης.

Όπως προκύπτει από τα συμφραζόμενα, ο Ράμος θα παραμείνει στη Ρεάλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ψάξει να βρει κάποια άλλη λύση για το κέντρο της άμυνας και ο Ντε Χέα θα συνεχίσει να είναι «διάβολος», αφού ο μόνος λόγος για να φύγει ήταν να δοθεί ως ανταλλαγή στη Ρεάλ για να πάρει τον Ράμος.

The post Μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Ράμος! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα