Μεϊμαράκης για Παπαμιμίκο: Δεν τον αποκάλεσα πορτιέρη – Έχει εμμονή και εμπάθεια

09:55 7/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Για όλους και για όλα μίλησε το πρωί ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Μιλώντας στο Mega έδωσε απαντήσεις στη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο για τα περί «πορτιέρη στη Ρηγίλλης».

«Δεν τον αποκάλεσα πορτιέρη. Είπα ότι δεν κάνει για γραμματέας, αλλά δεν είναι για πέταμα, κάνει για άλλες θέσεις» δήλωσε Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Αν ο πορτιέρης

δεν θέλει δεν θα μπει κανείς στο μαγαζί. Δεν είναι υποτιμημένη η θέση του πορτιέρη αλλά έχει εμμονή και εμπάθεια.Θέλει να διαστρέψει τα όσα είπα. Όλα νομίζει ότι στρέφονται γύρω από αυτόν»

Υποστήριξε μάλιστα ότι αν ο πρόεδρος του κόμματος έλεγε στον ίδιο να κάνει τον πορτιέρη, θα το έκανε, υπογραμμίζοντας ότι έχει περάσει από διάφορες θέσεις μέσα στο κόμμα καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας του στη ΝΔ.

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι δεν βλέπει ως μονομαχία τον δεύτερο γύρο των εκλογών της ΝΔ, τονίζοντας ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι στο ίδιο κόμμα και έχουν έναν πολιτισμένο διάλογο.

Στρέφοντας τα βέλη του κατά του Αλέξη Τσίπρα είπε: «Το παιδί δεν κάνει. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να είναι ηγέτης» και υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός έχει ξεχάσει την Αριστερά.

Για το Ασφαλιστικό είπε ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης θα μειώσουν περαιτέρω τις συντάξεις και θα συμβάλλουν στην ύφεση.

The post Μεϊμαράκης για Παπαμιμίκο: Δεν τον αποκάλεσα πορτιέρη – Έχει εμμονή και εμπάθεια appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα