Με τα παπούτσια στο χέρι – Διάβασε πως θα κάνεις το καλύτερο βερνίκωμα

Τα καθαρά παπούτσια είναι από τα πρώτιστα πράγματα στην εμφάνιση ενός άντρα. Το παραδοσιακό βερνίκι δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ.

1. Προετοιμάσου

Στρώσε αρκετές εφημερίδες ή κάποιο παλιό χαλάκι πριν ξεκινήσεις την διαδικασία. Το original βερνίκι μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στο πάτωμα και ειδικά αν είναι παρκέ. Γενικότερα καλύτερα να κάνεις το βερνίκωμα σε εξωτερικούς χώρους.

2. Απομάκρυνε σκόνες και βρωμιές

Πριν

ξεκινήσεις το βερνίκωμα σιγουρέψου πως τα παπούτσια δεν έχουν σκόνη και βρωμιές. Μπορείς να διώξεις τα υπολείμματα με μια μικρή βούρτσα ή ένα ελαφρά βρεγμένο πανάκι. Τρίψε με προσοχή χωρίς να χαλάσεις το δέρμα.

3. Βερνίκωμα

Η μεγάλη ώρα του βερνικώματος ήρθε! Με μια μεγάλη βούρτσα άπλωσε προσεχτικά το βερνίκι σε όλη την επιφάνεια του παπουτσιού. Για τις περιοχές που δυσκολεύεσαι να πλησιάσεις με τη βούρτσα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπατονέτα. Αφού απλώσεις το βερνίκι, περίμενε 15 λεπτά μέχρι να στεγνώσει.

4. Πιάσε τη βούρτσα

Μόλις το βερνίκι στεγνώσει ετοιμάσου να κάνεις το παπούτσι να λάμψει! Ξεκίνησε να το καθαρίζεις σχολαστικά με την βούρτσα, κάνοντας κοφτές κινήσεις στα σημεία μέχρι να δεις τις πρώτες γυαλάδες να εμφανίζονται. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

5. Γυάλισε τα καλύτερα και από τον Βασιλάκη Καΐλα

Παρόλο που η βούρτσα έκανε το θαύμα της, μην υποτιμάς την δύναμη του πανιού που μπορεί να φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Ένα κομμάτι στεγνό πανί θα κάνει τα παπούτσια σου να γυαλίζουν στον ήλιο δίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα