«Με σκοτώνετε κύριε Πρωθυπουργέ» – Τους τρέλανε ο Παπανδρέου στο Bloomberg

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην εκπομπή του Bloomberg TV, άφησε άφωνο τον παρουσιαστή καθώς πρότεινε δημοψήφισμα για να λυθεί το ζήτημα της διακοπής της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στις ΗΠΑ.

Ο

πρώην πρωθυποργός ήταν καλεσμένος στην εκμπομπή του αμερικανικού δικτύου Bloomberg Tv και από ό,τι φαίνεται άφησε άφωνο τον παρουσιαστή με τις προτάσεις του. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκσε στις 3 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) με τον με τον δημοσιογράφο να τον αποκαλεί «Κύριο Πρωθυπουργό» και τον Γιώργο Παπανδρέου να τον χαιρετά με άνεση με το μικρό του όνομα «Καλημέρα Τομ».

Σε ζωντανή σύνδεση από τη Βαλτιμόρη, όπου και βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός, ο παρουσιαστής τον ρώτησε «τί μπορεί να μάθει η Ουάσιγκτον από την εμπειρία σας;» και αν «η Αμερική η νέα Ελλάδα;». Από τη μεριά του ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει πραγματικό οικονομικό πρόβλημα όπως η Ελλάδα, καθώς πρόκειται για ένα καθαρά πολιτικό πρόβλημα που θέτει και το ερώτημα «αν είναι αξιόπιστες οι ΗΠΑ», ενώ πρόσθεσε ότι από όλα τα ελλείμματα που είχε η Ελλάδα, το μεγαλύτερο που έπρεπε να αντιμετωπίσει ήταν το έλλειμμα αξιοπιστίας.

Ακόμα, ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε ότι ο ίδιος στην κρίσιμη ώρα, ζήτησε συναίνεση, προχωρώντας έτσι σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.Όπως τόνισε, το σημαντικό είναι να δοθεί φωνή στους πολίτες. Τέλος αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να γίνει δημοψήφισμα προκαλώντας τα γέλια του δημοσιογράφου που σχολίασε «Με σκοτώνετε κύριε Πρωθυπουργέ. Ενα δημοψήφισμα εδώ θα ήταν το τελευταίο χτύπημα!».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα