Μαθητής έλυσε τον κύβο του Ρούμπικ σε λιγότερο από 5 δεύτερα και τα παίξαμε [βίντεο]

Ο κύβος του Ρούμπικ είναι μία από τις μεγαλύτερες σπαζοκεφαλιές που σκέφτηκε ο άνθρωπος.

Αυτό και ο δίσκος της Φαιστού είναι στην κορυφή. Κι αν για το δεύτερο είμαστε πάνω κάτω σίγουροι ότι δεν παίζει να καταλάβουμε τι κρύβει ούτε στα επόμενα 50 χρόνια, παρά να κάνουμε υποθέσεις, το πρώτο υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τον έχουν καταφέρει ή μπορούν να τον λύσουν.

Κι αυτοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Στους φυσιολογικούς που παλεύουν για ώρες μέχρι να βρουν το μοτίβο που απαιτείται ώστε να λυθεί και στα αρρωστάκια που έχουν κάτι μες στο κεφάλι τους και

τα καθοδηγεί να λύσουν τον γρίφο μέσα σε λεπτό ή και δεύτερα του λεπτού. Ο μαθητής Λούκας Έτερ ανήκει ξεκάθαρα στην δεύτερη κατηγορία και μας έκανε να τα χάσουμε με την ταχύτητα του.

Στην αίθουσα του φαγητού στο Κλάρκσβιλ του Μέριλαντ, ο Λούκας είχε μπροστά του τον κύβο και αφού εξέτασε την κατάσταση για μερικά δεύτερα, τον άφησε κάτω, πάτησε το χρονόμετρο και δεν χρειάστηκαν παρά 4.9 δεύτερα για να ευθυγραμμίσει τα χρώματα.

Μόλις αντιλήφθηκε τι κατάφερε, πετάχτηκε από την καρέκλα και πανηγύρισε μαζί με τους παριστάμενους που τα έπαιξαν κι αυτοί από το επίτευγμα του Λούκας.

The post Μαθητής έλυσε τον κύβο του Ρούμπικ σε λιγότερο από 5 δεύτερα και τα παίξαμε [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα