Ματ Ντέιμον σε επαγγελματικό οργασμό – Μετά το «Interstellar», έτοιμος για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο!

Ο Κρις Νόλαν έψαχνε εναγωνίως κάποιον για να ολοκληρώσει το όλο και πιο εντυπωσιακό καστ του διαγαλαξιακού ταξιδιού του στο έργο που ετοιμάζει («Interstellar») και φαίνεται ότι έκανε την κατάλληλη επιλογή, περιλαμβάνοντας στο καστ και τον Ματ Ντέιμον.

Το «Interstellar» ήδη έχει εξασφαλίσει την Αν Χάθαγουεϊ, τον Μάθιου ΜακΚόναχι στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του, το «it» κορίτσι των τελευταίων ετών Τζέσικα Τζάστεϊν, αλλά και τους Τόφερ Γκρέις, Γουές Μπέντλεϊ, Μακένζι Φόι, Μάικλ Κέιν, Κέισι Άφλεκ, Ντάνιελ Ογιελόβο, Τζον Λίθγκοου, Έλεν Μπέρνστιν και Μπιλ Ίργουιν. Σειρά είχε λοιπόν ένα ακόμη μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ που προστέθηκε στην ήδη τεράστια λίστα και πλέον το φιλμ οδεύει προς την επιτυχία!

Πέρα από αυτό ο Ματ Ντέιμον δεν φαίνεται να κάθεται ήσυχος, αφού η ενασχόληση του περιλαμβάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία «A Murder Foretold» σε σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ για το «Argο» Κρις Τέριο.

Η ταινία θα αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός άνδρα που πυροβολήθηκε στην Γουατεμάλα και ο οποίος αφήνει πίσω του βίντεο και αποδεικτικά στοιχεία που εμπλέκουν στην δολοφονία του τον πρόεδρο της χώρας, την πρώτη κυρία και άλλους στενούς συνεργάτες τους.

«Τα τελευταία 12 χρόνια αισθάνομαι ότι παρακολουθώ μαθήματα σε σχολή κινηματογράφου», αναφέρει ο διάσημος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η σκηνοθεσία είναι στα άμεσα σχέδιά του και να που ήρθε τελικά αυτή η μεγάλη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα