«Μας το χρωστούσε ο Θεός» – Τα πανηγύρια των κοριτσιών του Ολυμπιακού

21:47 8/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Χαρούμενος όσο ποτέ άλλοτε εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος, στις πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, κόντρα στην ομάδα της ΑΕΚ, στους τελικούς της Α1. Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου!

Κατά τις πρώτες του δηλώσεις μπροστά στην κάμερα της ΕΤ1, ο ίδιος έδωσε

τη δική του απάντηση σε όλους όσους τον έκριναν για την πορεία της ομάδας του τη φετινή χρονιά, αναφέροντας: «Ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο και προασπίζω τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, δεν ασχολούμαι με γκόμενες…» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Αυτό το πρωτάθλημα μας το χρωστούσε ο Θεός. Το 2008 μας γύρισε την πλάτη, αλλά τώρα μας το ξεχρέωσε» αναφερόμενος στη χρονιά που βρισκόταν επικεφαλής στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Επίσης, αναφέρθηκε και στη δυσκολία των αγώνων των τελευταίων ημερών, καθώς η ΑΕΚ ήταν το φερόμενο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, χαρακτηρίζοντας ως «άθλο» των κοριτσιών του τις τρεις νίκες επί της Ένωσης.

«Όταν νικάς τρεις φορές μέσα σε μία εβδομάδα την ΑΕΚ είναι άθλος και αποτελεί ιστορική ανατροπή. Να συγχαρώ τα κορίτσια για τον ψυχισμό που έδειξαν. Από την αρχή έλεγα πως όλα θα κριθούν στα πλέι οφ, τα οποία κρύβουν εκπλήξεις. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, έδειξαν ολυμπιακή ψυχή και τους άξιζε αυτό το πρώτο πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη που πίστεψε και στήριξε την ομάδα και εμένα προσωπικά για να φέρουμε στο λιμάνι το πρώτο πρωτάθλημα. Το χαρίζω στη διοίκηση και τους φιλάθλους. Νιώθω υπερήφανος που συνετέλεσα κι εγώ σε αυτή την επιτυχία που θα είναι η απαρχή για παντοκρατορία του Ολυμπιακού».

Από την άλλη, η αρχηγός της ομάδας Δήμητρα Γιακουμή σχολίασε: «Είμαι ευτυχισμένη, δεν έχω λόγια… Χρόνια το περίμενα κι εγώ και ο Ολυμπιακός! Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου για αυτό συναίσθημα που βιώνω αυτή τη στιγμή. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και τα καταφέραμε. Στη σειρά των τελικών θα το έπαιρνε όποιος το ήθελε περισσότερο και είχε ψυχικά αποθέματα και εμείς δείξαμε ότι τα είχαμε. Είμαστε άξιες νικήτριες».

Κάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα