Μας ντρόπιασες, φώναζαν Πακιστανοί στον Δράκο!

16:31 8/8/2012 - Πηγή: KoolNews
Με έντονες αποδοκιμασίες από τους ομοεθνείς του που δεν τον θέλουν στα κελιά τους, έγινε δεκτός στις φυλακές ο 19χρονος Δράκος της Πάρου που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την άγρια επίθεση στην 15χρονη Μυρτώ.

Σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 10.00 ο δράστης –ο οποίος ονομάζεται Αχμέτ- οδηγήθηκε στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, αφού πρώτα πέρασε από ιατρικό έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν είναι φορέας κάποιου μεταδιδόμενου νοσήματος. Όταν ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε κελί στην πτέρυγα αλλοδαπών όπου κρατούνται και άλλοι ανήλικοι Πακιστανοί.

Η απόφαση

αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των αλλοδαπών κρατούμενων, οι οποίοι μόλις τον είδαν άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα και απαίτησαν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τον πάρουν άμεσα από εκεί και να τον μεταφέρουν αλλού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit.gr του φώναζαν «φύγε, το έγκλημα που έκανες προσβάλλει το έθνος μας. Δεν σεβάστηκες ούτε το Ραμαζάνι, τη μεγαλύτερη και πιο ιερή γιορτή μας. Δεν σε θέλουμε».

Καθ΄ολη τη διάρκεια των αποδοκιμασιών ο 21χρονος το μόνο που είπε ήταν «έχω μετανιώσει». Σύμφωνα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, δεν ταράχτηκε καθόλου από την κατάσταση, ζήτησε φαγητό και νερό και δεν έδειξε να ενοχλείται.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα