Μαρτυρία-σοκ περιπλέκει την υπόθεση της Μαρίας: Την αγόρασαν για 500 ευρώ

Περιπλέκεται διαρκώς η υπόθεση της τετράχρονης Μαρίας που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα καθώς υπάρχει μαρτυρία σύμφωνα με την οποία το μικρό κοριτσάκι αγοράστηκε στη Βουλγαρία έναντι 500 ευρώ.
Το ζευγάρι των Ρομά, που πρόκειται να απολογηθεί σήμερα υποστηρίζει ότι το μικρό κορίτσι τους δόθηκε και ότι το είχαν σαν δικό τους παιδί. Μάλιστα, οικείοι της οικογένειας των Ρομά φέρονται να εμφάνισαν βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται ένα μικρό κορίτσι ενός έτους, το οποίο υποστηρίζουν ότι είναι η Μαρία, να χορεύει με την 40χρονη- ωστόσο εμφανίζεται

με καστανά μαλλιά και όχι ξανθά.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ένας άνδρας που παρουσιάστηκε ως συγγενής του ζευγαριού των Ρομά έδωσε μια νέα διάσταση στην υπόθεση καθώς υποστήριξε ότι αγόρασαν το παιδί από τη Βουλγάρα μητέρα του, που ζούσε στην περιοχή των Σοφάδων, το 2009, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του για λιγότερα από 500 ευρώ, προκειμένου να το εκμεταλλευτούν.

Η δημοσιογράφος επικαλέστηκε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο βιολογικός πατέρας της Μαρίας, με καταγωγή επίσης από τη Βουλγαρία, βρίσκεται στην Αθήνα και το περιβάλλον των Βουλγάρων Ρομά της Αττικής γνωρίζει λεπτομέρειες που μπορούν να φωτίσουν την υπόθεση.

Μάλιστα, η κυρία Νικολούλη αποκάλεψε πως από τα 14 παιδιά που είναι γραμμένα στις τρεις οικογενειακές μερίδες που διαθέτει το ζευγάρι, μόνο τα τέσσερα έχουν γεννηθεί από την 40χρονη και τα υπόλοιπα τα είχαν αγοράσει ενώ τα πρώτα αποτελέσματα του τεστ DNA φαίνεται σύμφωνα με την αστυνομία της Λάρισας, να μη δείχνουν πως η 4χρονη είναι το παιδί της οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας που είχαν δηλωθεί σε Λάρισα, Φάρσαλα και Τρίκαλα η δημοσιογράφος υποστήριξε πως είναι πιθανόν να μην πρόκειται για υπαρκτά πρόσωπα τα οποία δηλώθηκαν μόνο για να λαμβάνουν οι κηδεμόνες τους τα επιδόματα.

Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 5.000 τηλεφωνικές κλήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες το «Χαμόγελο του Παιδιού» με πολλούς πολίτες να καλούν τόσο για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους όσο και για να βοηθήσουν στις έρευνες.


Αποκαλυπτικό βίντεο για την 4χρονη Μαρία από newsview

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα