Μαράια Κάρεϊ: Περιττά κιλά, στενά φορέματα και τα οπίσθια σε κοινή θέα [εικόνες]

Αποφασισμένη να «τιμήσει» την Κίνα φαίνεται πως είναι η Μαράια Κάρεϊ, η οποία μετά τον χωρισμό της από τον επί 6 χρόνια σύζυγό της, Νίκ Κάνον έχει πάρει τον στυλιστικό κατήφορο. Μία εβδομάδα μετά την απογοητευτική εμφάνισή της στο Τσενγκτού, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στη Σαγκάη και έκανε το κοινό να… τρίβει τα μάτια του από το απαράδεκτο θέαμα.

Η άλλοτε προσεγμένη τραγουδίστρια ανεβαίνει στη σκηνή με ό,τι πιο ακατάλληλο και μη κολακευτικό για τη σιλουέτα της. Και πάνω που πιστέψαμε ότι μετά την εμφάνισή της στο Τσανγκτού [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ], δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι χειρότερο για να γελοιοποιηθεί, η Μαράια έρχεται να μας διαψεύσει.

Η εμφάνισή της το βράδυ της Κυριακής στη Σαγκάη απογοήτευσε όσο τίποτα. Πέρα από την κουρασμένη φωνή και την έλλειψη ενέργειας, το κοινό έπρεπε να αντιμετωπίσει και το τραγικό στυλιστικό της τραγουδίστριας, η οποία δείχνει να μην έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει με το σώμα της.

Η 44χρονη Μαράια, εξουθενωμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση προσπαθεί να «ανέβει» με εμφανίσεις που δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία, δεν κολακεύουν το πληθωρικό κορμί της και την κάνουν να μοιάζει… απελπισμένη. Το στενό μαύρο φόρεμα που άφηνε όλο το μπούστο ακάλυπτο και το δεξί πόδι σε κοινή θέα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Με στήθος, πόδι και οπίσθια στο έλεος του φακού, η Κάρεϊ δείχνει να έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Κρίμα γιατί τόσα χρόνια αυτό που κανείς δεν είχε αμφισβητήσει ήταν η εξαιρετική φωνή της. Πλέον, έχει αφήσει τόσο τον εαυτό της που ακόμα και οι φωνητικές της χορδές έχουν πληγεί. Κι ενώ θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση με αξιοπρεπείς εμφανίσεις, εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να απογοητεύσει τους θαυμαστές της.

Ας ελπίσουμε να ερωτευτεί ξανά σύντομα γιατί έτσι που το πάει δεν θα την παίρνει πλέον κανένας στα σοβαρά. Ούτε καν το κοινό της.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Μαράια Κάρεϊ: Περιττά κιλά, στενά φορέματα και τα οπίσθια σε κοινή θέα [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα