«Μαμούθ» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση των «58» ο Τατσόπουλος – Ποιοι έδωσαν το παρών

Κόσμος και κοσμάκης βρέθηκε απόψε στην πολιτική εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά όπου βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι κκ. Ροζάκης, Ψαριανός και Παπαδόπουλος.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο υπουργός Παντελής Καψής, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Τάσος Γιαννίτσης και Γιώργος Δρυς.

Ο κ. Ροζάκης στην ομιλία του τόνισε ότι είναι απαραίτητο να οικοδομηθεί μια νέα

Ελλάδα με δυνάμεις που θα συνεργαστούν και να έρθουν σε επικοινωνία είτε πρόκειται για φιλελεύθερους του Κέντρου, είτε για αριστερούς της Σοσιαλδημοκρατίας. Επίσης υπογράμμισε την κρισιμότητα των επεχρόμενων εκλογών στις οποίες θα κριθεί η συνέχιση της σημερινής πορείας ή όχι.

Αιχμές για την στάση της ΔΗΜΑΡ απέναντι στην κίνηση των «58» άφησε ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός τονίζοντας ότι δεν την βλέπει ως κόμμα αλλά ως πρωτοβουλία διαλόγου.

Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος που είπε ότι ο κ. Σαμαράς θα γίνει ξανά αντιμνημονιακός και θα πει ότι παρέλαβε κράτος και δεν θα αφήσει κατεχόμενη χώρα.

Έστρεψε όμως τα βέλη του και προς τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι πρόκειται για μια δύναμη επικίνδυνη για τον τόπο και ότι αυτά που τάζει θα τα βρει έξω από την Κουμουνδούρου.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος είπε ότι τα δύο μαμούθ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν δείξει ότι δεν θα έχουν δισταγμό να ποδοπατήσουν οποιοδήποτε μπροστά στην εξουσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα