Μαίρη Συνατσάκη: Δεν είμαι σε φάση να γίνω μάνα, θέλω να είμαι πολύ σοβαρή όταν συμβεί αυτό

Μετά την αποχώρηση της από το Dancing with the stars, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 , σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ενός γάμου με το σύντροφό της Μύρωνα Στρατή, καθώς και για τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει νέα

εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου μέσα στο νέο έτος, καθώς και για τη δημιουργία οικογένειας με τον ερχομό ενός παιδιού η Μαίρη σχολίασε: «Εγώ λέω να ξεκαθαρίσουμε ότι αν είναι να παντρευτώ, θα το διατυμπανίσω. Βαριέμαι τον εαυτό μου όταν το απαντάω αυτό. Καταλαβαίνω, όμως, ότι είναι ένα κομμάτι που το συζητάς, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο. Πάντως δεν είμαι σε φάση να γίνω και μάνα, καθόλου. Θέλω να είμαι πολύ σοβαρή, όταν συμβεί αυτό».

Όσον αφορά για τη νέα εκπομπή που τη θέλουν να παρουσιάζει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 , η ίδια αποκάλυψε : «Για το πρωινό του Σαββατοκύριακου δεν ισχύει όσα έχουν ακουστεί. Έχουμε αρχίσει κάτι να συζητάμε που θα χαρώ πολύ αν συμβεί. Είναι από αυτές τις εκπομπές που έχουν μπόλικο περιεχόμενο που μου αρέσει εμένα να βλέπω. Και ξέρω ότι ενδιαφέρει και πάρα πολύ τον κόσμο. Είναι μοναχικό ως concept. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες και δεν ξέρω καν αν μπορώ να μιλάω για αυτό. Πάντως μιλάμε για αυτή τη σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα