ΜΑΧΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ – ΔΕΙΤΕ ΡΟΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Σαφή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δίνει μέχρι στιγμής η εικόνα στην Αττική, ωστόσο στις άλλες Περιφέρειες τα αποτελέσματα δείχνουν τους υποψήφιους της ΝΔ και της ΕΛΙΑΣ να έχουν προβάδισμα.

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης που υποστηρίζεται από τη ΝΔ και ατύπως από την ΕΛΙΑ προηγείται του αντιπάλου του Οδυσσέα Βουδούρη με μεγάλη διαφορά.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Κώστας

Μπακογιάννης προηγείται του αντιπάλου του Ευάγγελου Αποστόλου με πολύ μεγάλη διαφορά.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Γεώργιος Παυλίδης προηγείται του αντιπάλου του Αριστείδη Γιαννακίδη.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος προέρχεται από τη ΝΔ αλλά κατεβαίνει ως ανεξάρτητος προηγείται του Γιαννη Ιωαννίδη με μεγάλη διαφορά.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προηγείται ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Γεώργιος Δακης και δίνει μάχη με τον Θεόδωρο Καρυπίδη ο οποίος κατεβαίνει ως ανεξάρτητος αλλά είχε την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης από τη ΝΔ προηγείται με μεγάλη διαφορά από την αντίπαλό του Όλγα Γεροβασίλη που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Κωνσταντίνος Αγοραστός προηγείται επίσης με μεγάλη διαφορά Νικόλαου Τσιλιμίγκα.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το αποτέλεσμα δεν είναι ξεκάθαρο αφού προηγείται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος του υποστηριζόμενου από τη ΝΔ Σπύρου Σπυρίδωνος αλλά με μικρή διαφορά. Η Αντζελα Γκερέκου που υποστηρίζεται από την ΕΛΙΑ είναι τρίτη.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φαίνεται να προηγείται ο Απόστολος Κατσιφάρας ο οποίος κατέβηκε ως ανεξάρτητος με τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ Ανδρέα Κατσανιώτη να είναι δεύτερος.

Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η υποστηριζόμενη από τη ΝΔ Χριστιάνα Καλογήρου προηγείται του Νάσου Γιακαλή που είναι ανεξάρτητος. Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτη.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο Ιωάννης Μαχαιρίδης προηγείται του υποψηφίου της ΝΔ Γεώργιου Χατζημάρκου.

Με μεγάλη διαφορά στην Περιφέρεια Κρήτης προηγείται ο ανεξάρτητος Σταύρος Αρναουτάκης από τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ Σεραφείμ Τσόκα.

Δείτε εδώ εύκολα και γρήγορα λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα των εκλογών

Keywords
Τυχαία Θέματα