«Μάχη» με τα χρονόμετρα και Drift στην Πάτρα [εικόνες]

Πλούσιο θέαμα και έντονος συναγωνισμός στην πίστα «ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ» στην Πάτρα όπου έγιναν ο τρίτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος GTCC και η τρίτη διοργάνωση του Αχαϊκού κυπέλου Drift.

Η ημέρα ξεκίνησε με την προσπάθεια για τον ταχύτερο γύρο από τους οδηγούς του πρωταθλήματος GTCC. Για τον απόλυτο χρόνο ημέρας «μονομάχησαν» οι Τριαντάφυλλος

Κούκας (κατηγορία Open και ένα πρωτότυπο με μοτέρ Mazda) με τον Παναγιώτη Παρθένη (Κατηγορία Special Mitsubishi EVO 9). Ο Π. Παρθένης κέρδισε την κατηγορία S1 αλλά έχασε από τον T. Κούκα τον απόλυτο χρόνο ημέρας.

Ο Γιώργος Λαλιώτης (Mazda MX5) ήταν ο νικητής στην T5 ενώ στην Τ3 την τιμητική της είχε η Λέσχη του Πύργου ART OF SPEED που κατέκτησε και τα 3 σκαλιά του βάθρου με τον Αναστάσιο Αναστασόπουλο (Citroen Saxo) στην πρώτη θέση. Οι Θανάσης Φάσσας (Peugeot 106) και Νίκος Μουτεσίδης (Peugeot 106) συμπλήρωσαν το podium και μοιράστηκαν και την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία Τ2.

Στην Special και την S3 νικητής ήταν ο Νίκος Παπαδάτος (Peugeot 106), που έκλεψε τη νίκη από τον Ρένο Παπαδάτο με διαφορά μόλις 0,8 δευτερόλεπτα

Το απόγευμα το θέαμα ήταν πιο έντονο με τους 8 οδηγούς του Αχαϊκού κυπέλου Drift, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στη δύσκολη θέση των κριτών ήταν η ομάδα Frenzy Drift Team.

Πρώτος ήταν ο Γιάννης Καψής (Nissan 200 SX) μετά από δυνατή «μάχη» με τον Διονύση Μπάκα (BMW E30). Νικητής του μικρού τελικού ο Νίκος Γάζος (BMW E30) με τον Αλέξη Πετρόπουλο (Toyota Supra) στην τέταρτη θέση.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα