Μάχη εκατομμυρίων για τα πόδια του Μπέκαμ

Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τους ΛΑ Γκάλαξι, οι πλουσιότερες ομάδες του πλανήτη δίνουν μάχη για την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μία μέρα πέρασε από τη στιγμή που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα του Λος Άντζελες και δήλωσε ότι ψάχνει τη τελευταία πρόκληση της καριέρας του, και άρχισε η μάχη για την απόκτησή του. Οι πλουσιότερες ομάδες του πλανήτη, που δεν είναι όμως και οι καλύτερες (αλλά θέλουν να γίνουν), έχουν στήσει ένα πάρτι εκατομμυρίων προκειμένου να αποκτήσουν

τον Άγγλο σούπερ σταρ

Και μπορεί ο Μπέκαμ να μην είναι παικταράς πλέον και να έχει φτάσει το 37ο έτος της ηλικίας του, αλλά το όνομά του είναι ικανό να φέρει στις ομάδες επενδυτές και κόσμο. Άρα χρήμα και δόξα. Σύμφωνα με τα βρετανικά ρεπορτάζ, τη καλύτερη πρόταση του την έχει κάνει μέχρι στιγμής η κινέζικη Σανγκάη Σενχούα, που του δίνει 350.000 λίρες την εβδομάδα. Από απόσταση ακολουθούν η γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν και η βραζιλιάνικη Μποταφόνγκο με 220.000 λίρες, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει οι Κάιζερ Τζιφς (Ν. Αφρική), Νιου Γιορκ Κόσμος (ΗΠΑ) και Μελβούρνη Χαρτ (Αυστραλία).

Keywords
Τυχαία Θέματα