«Λούλα»: Μια παράσταση για τον γυναικείο οργασμό και την απουσία του – Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Βαγγέλη Ραπτόπουλου

Στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου παρουσιάζεται ως τις 8 Μαρτίου, η παράσταση «Λούλα», αυστηρά ακατάλληλη για ανηλίκους.

Η παράσταση είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Βαγγέλη Ραπτόπουλου. Η υπόθεση; Προσπαθώντας να φτάσει πάση θυσία στο αποκορύφωμα της ηδονής, μια όμορφη φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Αθηνών έρχεται αντιμέτωπη με την εφιαλτική όψη της λαγνείας.

Μια παράσταση για τον γυναικείο οργασμό και την απουσία του. Για τη χρήση ινδικής κάνναβης. Για σεξουαλικές διαστροφές. Για τη λαγνεία ως εφιάλτη της Ανατολής. Για βρικόλακες στην Αχαΐα του προηγούμενου αιώνα. Για κόσμους άλλων διαστάσεων στη σύγχρονη Αθήνα. Και για τον κόσμο των ψυχώσεων.

Μια πολιτική πορνογραφία με ένα κορίτσι να γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς που πάλεψε να ενηλικιωθεί στις τοξικές δεκαετίες από το ’90 και μετά.

The post «Λούλα»: Μια παράσταση για τον γυναικείο οργασμό και την απουσία του – Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Βαγγέλη Ραπτόπουλου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λούλα, – Βασισμένη, Βαγγέλη Ραπτόπουλου,loula, – vasismeni, vangeli raptopoulou