Λεουτσάκος: Συμφωνία μόνο με οριστική λύση – Όταν διαπραγματεύεσαι, η ρήξη είναι στο τραπέζι

«Δε θέλουμε οποιαδήποτε συμφωνία, θέλουμε συμφωνία με λύση», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος, μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε ότι «όταν διαπραγματεύεσαι η ρήξη είναι πάνω στο τραπέζι».
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μάρδας τόνισε ότι μέχρι τα τέλη του Ιουνίου υπάρχουν 15 παράγοντες που θα επηρεάσουν την ρευστότητα της χώρας.

«Πάντα επιδιώκουμε να βρούμε λύσεις στους χρόνους που πρέπει», απάντησε, όταν ρωτήθηκε για το αν η Ελλάδα θα μπορέσει να πληρώσει το ΔΝΤ αν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία ως το τέλος Ιουνίου. Ο ίδιος εκτίμησε πάντως ότι θα υπάρξει συμφωνία, ενώ διαβεβαίωσε ότι οι πληρωμές της Δευτέρας θα γίνουν κανονικά.
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις είπε ότι «για να πάει η ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες κάποιος καλός οιωνός υπάρχει», προσθέτοντας πως «ότι είναι να έρθει πρέπει να έρθει πολύ γρήγορα γιατί το κλίμα αβεβαιότητας πρέπει να τελειώσει γιατί βρισκόμαστε σε τουριστική περίοδο».

The post Λεουτσάκος: Συμφωνία μόνο με οριστική λύση – Όταν διαπραγματεύεσαι, η ρήξη είναι στο τραπέζι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα