Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή; Στο Μαξίμου για την Αντζελίνα ο Καρανίκας [εικόνα]

Ο Νίκος Καρανίκας μόλις πληροφορήθηκε ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι στο Μαξίμου δεν έχασε την ευκαιρία. Έτρεξε γρήγορα για να τη δει από κοντά. Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες:

Μόνο να έβλεπες τα πρόσωπά τους πώς γυάλιζαν από ευτυχία, θα καταλάβαινες ότι στο Μέγαρο Μαξίμου μπήκε ένας Άγγελος, όχι εξ ουρανού για να μεταδώσει το μήνυμα ότι…αναστήθηκε η ελληνική οικονομία που περιμένει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,

αλλά ένας επίγειος άγγελος.

Όχι, δεν ακούστηκε το σύνθημα, «αλάνι, αλάνι, Τζολί στο λιμάνι», αλλά λίγο έλειψε να φωνάξουν διάφοροι στο Μαξίμου το σύνθημα «Αντζελίνα σώσε μας με το προσφυγικό και την αξιολόγηση». Η απαστράπτουσα ηθοποιός τάραξε και αυτή τα νερά, αλλά για καλό σκοπό, αφού είχε φροντίσει από νωρίς το πρωί να σηκώσει τρικυμία στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος με αφορμή τις δηλώσεις για τον Γιάννη Μουζάλα.

Μόλις την υποδέχθηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο ο Αλ. Τσίπρας, τα χαμόγελα περίσσευαν από τους Νίκο Παππά, Όλγα Γεροβασίλη και Τέρενς Κουίκ…Και δεν έφθασαν μόνο αυτοί, καθώς η είδηση για την έλευση της Τζολί στο Μαξίμου έφθασε και στο Μέγαρο Σταθάτου, όπου βρίσκονται και οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού.

Και επειδή, έχουμε Μάρτη και κατά τη λαϊκή παροιμία, «ο Μάρτης δεν λείπει από την Σαρακοστή», έφθασε ασθμαίνων στο Μαξίμου και ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Ν. Καρανίκας. Αυτός που ήταν γοητευμένος από την Μενεγάκη και είπε να μην χάσει και το θέαμα με την Τζολί!

The post Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή; Στο Μαξίμου για την Αντζελίνα ο Καρανίκας [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα