Λαϊκά δικαστήρια έξω από τη Τούμπα – Επίθεση και στον Ιβάν Σαββίδη! [βίντεο]

Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από τα αποδυτήρια αποδοκιμάζοντας τους παίκτες. Αποδοκιμασίες και για Ζαγοράκη, Βρύζα, χτυπήθηκε από μπουκάλι ο Γλύκος.

πως στον αγώνα με τον ΠΑΣ, έτσι και μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο συγεντρώθηκε έξω από τα αποδυτήρια πολύς κόσμος του ΠΑΟΚ που ήταν αγανακτισμένος και εξαγριωμένος από την ήττα του “Δικεφάλου”. Τα συνθήματα κατά των παικτών ήταν συνεχόμενα, με τους φίλους των “ασπρόμαυρων” να φωνάζουν “βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ

η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ#@$#@”. Από τις αποδοκιμασίες δεν ξέφυγαν ούτε οι άνθρωποι της διοίκησης, γι’ αυτό και ακούστηκε το σύνθημα “ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρ#$%# και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια”. Σύνθημα υπήρχε μάλιστα υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία…

Κατά την έξοδο του Ιβάν Σαββίδη από την Τούμπα ο κόσμος του ΠΑΟΚ εξαγριώθηκε και τα έβαλε μάλιστα και μαζί του (κάποιοι αποδοκίμαζαν, κάποιοι τον χειροκροτούσαν ειρωνικά, κάποιοι ζητούσαν να κάνει αλλαγές στη διοίκηση) αλλά και με τον Θόδωρο Ζαγοράκη που έφυγαν μαζί. Μαζί τους είχε βγει και ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος στάθηκε στο περιβάλλοντα χώρο έξω από τα αποδυτήρια και τα… άκουσε και αυτός. Λίνο και Χακόμπο γνώρισαν την αποθέωση κατά την έξοδό τους από τα αποδυτήρια.

Καμαρά, Ολίσε, Κουμάλο, Βούκιτς και Κατσικάς βγήκαν από τα αποδυτήρια συνοδευόμενοι από ομάδα ανδρών ασφαλείας του ΠΑΟΚ. Μόλις τους είδαν οι φίλοι των “ασπρόμαυρων” επικράτησαν έντονες αποδοκιμασίες και προσπάθησαν να φτάσουν κοντά τους αλλά οι άνδρες του ΠΑΟΚ τους είχαν πάρει… αγκαζέ, τους έβαλαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν.

Ακόμη έφυγαν Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης και Κίτσιου οι οποίοι δέχτηκαν τα πυρά του κόσμου και πολλά μπουκάλια. Οι φίλοι του “Δικεφάλου” πλησιάσαν πολύ κοντά και μόλις αποχώρησαν αυτοί ο κόσμος φώναζε πολλά συνθήματα για τον Αποστολόπουλο και τον Φωτάκη. Λίγα λεπτά αργότερα που ο δεξιός οπισθιφύλακας του ΠΑΟΚ βγήκε με άνδρες ασφαλείας δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες ενώ η πλειοψηφεία των φιλάθλων φώναζε “φύγε ο Ετο είναι καλύτερος”.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανδρών ασφαλείας του “Δικεφάλου” χτυπήθηκε από μπουκάλι που πετάχτηκε από τον κόσμο ο Γλύκος και αμέσως κάλεσαν τον γιατρό του ΠΑΟΚ να τον δει. Δεν ήταν κάτι σοβαρό και ο παίκτης αποχώρησε. Η αποστολή του Ατρομήτου έφυγε από την Θύρα 7 (αποχώρησε δηλαδή από άλλη έξοδο) ενώ και Λόρενς, Κατσουράνης, Γεωργιάδης και Φωτάκης αποχώρησαν από άλλη έξοδο.

Πηγή: olapaok.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα