Λαφαζάνης: Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι θριαμβευτική

Για προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ που θα του εξασφαλίσει θριαμβευτική νίκη στις εκλογές έκανε λόγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος μάλιστα σημείωσε πως η διαφορά των δύο κομμάτων είναι ακόμη μεγαλύτερη από αυτή που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις.

Μιλώντας

στον Real Fm με αφορμή την δημοσκόπηση της MRB που δίνει προβάδισμα στο κόμμα της Κουμουνδούρου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «πάρα πολύ θετικό» το εύρημα της δημοσκόπησης σημείωσε ωστόσο πως ο ίδιος δεν βασίζει τις πολιτικές πάνω στις δημοσκοπήσεις.

«Η δική μου εντύπωση, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλώς μπροστά έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πολύ μπροστά και αν γίνουν εκλογές η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι θριαμβευτική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.

Παράλληλα ο κ. Λαφαζάνης έτεινε χείρα φιλίας προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας είπε αυτά τα οποία γενικώς λέμε, ως επίσημη θέση του κόμματος. Ανεξαρτήτως των διαφορετικών απόψεων που επικρατούν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, εκφράζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσχωρήσει στο προοδευτικό αντιμνημονιακό του πρόγραμμα. Το πρόγραμμά μας θα εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση».

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα