Κρίσιμο χειρουργείο για τη Μίνα Αρναούτη – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της για τις αποζημιώσεις;

13:48 6/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Στο κεντρικό δελτίο του Εpsilon και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο δικηγόρος Ιωάννης Κωλέτης που εκπροσωπεί την οικογένεια Αρναούτη.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για την υγεία της 30χρονης Μυρσίνης Αρναούτη αλλά και τα έξοδα νοσηλείας της που είναι δυνατό να καλυφθούν.

Η Μίνα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τις 18 Φεβρουαρίου, παραμένει στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του Ευαγγελισμού παραμένει, ενώ όπως αποκάλυψε ο κ. Κωλέτης, σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι. Επισημαίνει δε, ότι ίσως η 30χρονη δεν καταφέρει ποτέ να αναρρώσει πλήρως.

Ο ίδιος είπε ακόμα

πως η Μίνα έμαθε για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη πριν δυο-τρεις μέρες και έχει στενοχωρηθεί πολύ, αλλά τόνισε ότι η 30χρονη θα πει μόνο στην κατάθεσή της το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, ενώ έκανε λόγο και για αποζημιώσεις, γιατί τα έξοδα νοσηλείας της δεν καλύπτονται.

«Θυμάται το περιστατικό, δεν έχει δώσει κατάθεση, δεν το επιτρέπουν οι γιατροί... Ξέρει ότι πέθανε ο Παντελίδης, έχει στεναχωρηθεί. Μας ενδιαφέρει η υγεία της και το τελευταίο πράγμα είναι οι αποζημιώσεις. Τα έξοδα αυτόν τον καιρό δεν καλύπτονται. Η οικογένεια δεν έχει δυνατότητα κάλυψης των εξόδων…».

Πηγή: ToraTora.gr

The post Κρίσιμο χειρουργείο για τη Μίνα Αρναούτη – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της για τις αποζημιώσεις; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα