«Κούρσα» για τρεις η διαδοχή στη ΝΔ: Εκτός ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ένσταση προκειμένου να επανεξεταστεί η αίτηση της υποψηφιότητάς του θα καταθέσει ο 'Αδωνις Γεωργιάδης, με δεδομένο ότι οι κ.κ Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας διαφωνούν με την απόφαση της ΚΕΦΕ να απορρίψουν ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητά του.

«Στο αυτοκίνητο πληροφορήθηκα, όχι από το κόμμα μου δυστυχώς, αλλά από δημοσιογράφους ότι απορρίφθηκε η υποψηφιότητά μου, γιατί ήρθα καθυστερημένος 6-8 λεπτά. Ζήτω συγγνώμη για την καθυστέρηση, έπεσα σε κίνηση στο δρόμο. Τη ΝΔ την αγαπάμε. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα προστατεύσουμε αυτή τη διαδικασία. Μίλησα με τους κ.κ Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα, οι οποίοι διαφωνούν με αυτή την απόφαση της ΚΕΦΕ και ζητούν να την επανεξετάσει. Δεν έχω βρει τον κ. Μητσοτάκη ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι έχει την ίδια άποψη», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αν αρχίζαμε να τηρούμε τα τυπικά στοιχεία θα είχα πολλά να πω. Π.χ. ο Σάκης Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕΦΕ έχει κάνει δήλωση ότι διαφωνεί με την υποψηφιότητά μου. Βάσει καταστατικού δεν θα έπρεπε να είναι μέλος της ΚΕΦΕ», συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε ότι όταν ήρθε, σχημάτισε την εντύπωση ότι όλα είναι εντάξει και θα εξεταστεί κανονικά ο φάκελός του.

«Το έμαθα από τις ειδήσεις, θα καταθέσω ένσταση»

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε την απόρριψη της υποψηφιότητάς του μέσω Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι έμαθε από τις ειδήσεις ότι τον «έκοψαν» για λίγα λεπτά καθυστέρηση, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για όσα μαθαίνει.

Μάλιστα, ανακοίνωσε πως θα πήγαινε στη Συγγρού προκειμένου να ζητήσει δημόσια δήλωση των συνυποψηφίων του, αφού εμφανίστηκε βέβαιος ότι διαφωνούν.

«Μαθαίνω από τις ειδήσεις ότι έκοψαν για τα λίγα λεπτά καθυστέρησης την υποψηφιότητά μου. Εάν αυτό είναι αλήθεια λυπούμαι πραγματικά», έγραψε και πρόσθεσε: «Κατεβαίνω στην Συγγρού και θα ζητήσω δημόσια δήλωση των συνυποψηφίων μου, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι διαφωνούν!».

Μαθαίνω από τις Ειδήσεις ότι έκοψαν για τα λίγα λεπτά καθυστέρησης την υποψηφιότητά μου. Εάν αυτό είναι αλήθεια λυπούμαι πραγματικά.

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 2, 2015

Κατεβαίνω στην Συγγρού και θα ζητήσω δημόσια δήλωση των συνυποψηφίων μου, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι διαφωνούν! — Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 2, 2015

Την ώρα που κατευθυνόταν προς τα γραφεία του κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης έκανε άλλο ένα tweet στο οποίο τόνιζε ότι δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση για την απόφαση αυτή.

Λίγα λεπτά αργότερα, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν οι συνυποψήφιοί του δεν έχουν αντίρρηση καθώς και ότι επικοινώνησαν μαζι του, ενώ ανακοίνωσε πως θα καταθέσει ένσταση.

«Θα καταθέσω ένσταση, όχι με καβγά. Τη ΝΔ την αγαπάμε δεν θέλουμε να τη μικραίνουμε θέλουμε να τη μεγαλώσουμε και να την ανοίξουμε στον κόσμο και γι' αυτό πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε αγαπημένοι», είπε χαρακτηριστικά.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Υπερβολική προσκόλληση στον τύπο από την ΚΕΦΕ

Τη δυσαρέσκειά του για την απόρριψη της υποψηφιότητας του κ. Γεωργιάδη εξέφρασε μέσω Twitter και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανάρτησή του στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε πως δεν συμφωνεί με την απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη, κάνοντας λόγο για υπερβολική προσκόλληση στον τύπο από την ΚΕΦΕ.

Δεν συμφωνώ με την απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη.... Υπερβολική προσκόλληση στον τύπο απο την ΚΕΦΕ...

— Κυριάκος Μητσοτάκης (@kmitsotakis) October 2, 2015

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης έγραφε στο Twitter: «Ευτυχώς έγινε αποδεκτή η υποψηφιότητα του Α. Γεωργιάδη. Η τυπολατρεία δεν μπορεί να επικρατήσει της ουσίας. Καλή δύναμη σε όλους μας!».

Ευτυχώς έγινε αποδεκτή η υποψηφιότητα του Α. Γεωργιάδη. Η τυπολατρεία δεν μπορεί να επικρατήσει της ουσίας. Καλή δύναμη σε όλους μας! — Κυριάκος Μητσοτάκης (@kmitsotakis) October 2, 2015

Επίσης, συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα λένε ότι «κακώς κόπηκε η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, όλοι έπρεπε να είναι στη μάχη».

«Αψυχολόγητη απόφαση»

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την απόφαση της ΚΕΦΕ να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη έκανε της εξής δήλωση: «Αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ απόφαση. Ελπίζω να την αλλάξουν αμέσως».

«Λάθος κ. Παπαμιμίκο, βλάψατε την παράταξη»

«Βλάψατε την παράταξη» έγραψε στο twitter η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που απέρριψαν την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία του κόμματος.

«Λάθος κ.Παπαμίκο κ μέλη της επιτροπής, αν κόψατε τον Α. Γεωργιάδη για 6 λεπτά, βλάψατε την παράταξη. Ελπίζω να κάνετε δεκτή την ένσταση», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Λάθος κ.Παπαμίκο κ μελη της επιτροπής, αν κόψατε τον Α. Γεωργιάδη για 6 λεπτά, βλάψατε την παράταξη. Ελπίζω να κάνετε δεκτή την ένσταση. ΝΜ

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) October 2, 2015

The post «Κούρσα» για τρεις η διαδοχή στη ΝΔ: Εκτός ο Άδωνις Γεωργιάδης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα