Κουνέλι επιδίδεται σε σλάλομ στο χιόνι για να γλυτώσει από τη χιονοστιβάδα [βίντεο]

Ένας σκιέρ κατέβαινε τη βουνοπλαγιά κάπου στις σιβηρικές οροσειρές και μια χιονοστιβάδα τον ακολουθούσε. Στην προσπάθεια του να ξεφύγει έφαγε και μία τούμπα, αλλά σηκώθηκε γρήγορα και τα κατάφερε. Μάλιστα πανηγύριζε μαζί με τους συνεργάτες του που ήταν εκεί για να τραβήξουν το βίντεο. Τα μέλη της τουριστικής εταιρείας Helipro που είχαν την κάμερα παρατήρησαν κάτι περίεργο όταν είδαν ξανά το υλικό.

Την ώρα που ο σκιέρ είχε γλυτώσει την χιονοστιβάδα, ένας άλλος μικρός φίλος έμπαινε σε προβλήματα. Ένας άσπρος κούνελος (επιστημονική ονομασία Lepus Arcticus) είτε ήθελε να παίξει με το

χιόνι, είτε ήθελε να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του, είτε απλώς τα έχασε βλέποντας τη χιονοστιβάδα και στην προσπάθεια του να ξεφύγει έπεσε μέσα της.

Όμως εκεί που λες ότι πάει τον κατάπιε το χιόνι, εκείνος με τα μακριά του πόδια και τα άλματα επιδόθηκε σε ένα τρομερό σλάλομ και βρέθηκε στην απέναντι μεριά μακριά από τη χιονοστιβάδα. Τύφλα να 'χει ο Μπαγκς Μπάνι!

The post Κουνέλι επιδίδεται σε σλάλομ στο χιόνι για να γλυτώσει από τη χιονοστιβάδα [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα