Κόντρα Σκουρλέτη – Κεδίκογλου για την διαπραγμάτευση και το πλεόνασμα

Τα βέλη του έριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για υποκριτική στάση της κυβέρνησης απέναντι στις πιέσεις της Τρόικας και προκάλεσε τον Σίμο Κεδίκογλου ο οποίος απάντησε «με ποιον είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;».

O Παναγιώτης Σκουρλέτης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ανέφερε: «αυτή η κυβέρνηση, η οποία τώρα καμώνεται ότι εξεγείρεται και ότι εν πάση περιπτώσει λέει το ηρωικό «όχι», ουσιαστικά γνώριζε την κατάληξη, γνώριζε τις δικές της δεσμεύσεις, τις

ενυπόγραφες δεσμεύσεις. Είναι αυτή τη στιγμή όμηρος αυτής της στρατηγικής της υποταγής έναντι των δανειστών -άρα είναι ουσιαστικά αδύναμη και ανάπηρη να διαπραγματευτεί».

Επίσης, συμπλήρωσε ότι «δεν αντιλαμβάνομαι την έκπληξη του κ. Σαμαρά και του κ. Στουρνάρα και της κυβέρνησης, διότι, με βάση τη λογική του μνημονιακού προγράμματος, θα πρέπει να πάμε σ' αυτό που λέγεται αυτή τη στιγμή, στο νέο πακέτο μέτρων για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό. Αυτά τα έβλεπαν, τα γνώριζαν» και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει καταστεί αναξιόπιστη και στο εσωτερικό της χώρας, τονίζοντας ότι η τελευταία έντιμη πράξη που μπορεί να κάνει είναι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον κ. Σκουρλέτη, δήλωσε: «είναι αδιανόητο, την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την τρόικα, ο ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι δήθεν δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα» και κατέληξε λέγοντας: «επιτέλους, με ποιον είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;».

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα