“Κόντεψα να χάσω την ίδια μου τη ζωή”

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει απολογισμό της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, μιλάει για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη ζωή του, αλλά σχολιάζει και τα δημοσιεύματα για τη σχέση του με την Υβόνη Μπόσνιακ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Metro Weekend», ο Αντώνης Ρέμος για την οικονομική κρίση ανέφερε: «Σίγουρα, όμως, έχω πολιτικές πεποιθήσεις, ανησυχώ πάρα πολύ για ό,τι συμβαίνει στη χώρα μου, είμαι από αυτούς που πληρώνουν πολύ ακριβά το τίμημα αυτής της κρίσης και στηρίζω την οικονομία αυτής της χώρας με όλη μου τη δύναμη. Εύχομαι, όποια κυβέρνηση κι αν σχηματιστεί, να

ληφθούν οι σωστές αποφάσεις, χωρίς να υπάρχει στο μυαλό των πολιτικών το κόστος για την παράταξη, όταν μια απόφαση μπορεί να κάνει καλό στην Ελλάδα», ενώ για το τι του έμεινε από την ενασχόλησή του με τον επιχειρηματικό χώρο του ποδοσφαίρου τόνισε: «Θεωρώ ότι αδικήθηκα τόσο κατάφορα, που κινδύνεψα να καταστρέψω πραγματικά και την ίδια μου τη ζωή».

Για τη σχέση του με την Υβόνη Μπόσνιακ και τον τρόπο που έχει προβληθεί αυτή από τα media, ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε: «Σίγουρα, είναι πάρα πολύ άκομψο και ενοχλητικό να δημιουργούν καταστάσεις γύρω από την ιδιωτική σου ζωή, και μάλιστα χωρίς να το επιδιώκεις. Ποτέ μου, μα ποτέ δεν έχω επιδιώξει την προβολή της. Το ότι υπάρχει μια μερίδα του Τύπου που ασχολείται με τα προσωπικά των «επωνύμων» είναι κάτι που παρατηρείται σε όλο τον κόσμο και είναι δικαίωμά τους. Δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα. Απλώς να μην παρεμβαίνει τα όρια του κακόγουστου και της ηθικής. Από εκεί και πέρα, παίρνουμε άλλα μέτρα. Δεν έχω δώσει δικαίωμα, όμως κοιτάω να ζω τη ζωή μου σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που γίνονται κάποια πράγματα. Δεν έχω κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό μου, ούτε έχω επιδιώξει να αναδείξω την ιδιωτική μου ζωή. Αυτό που χαίρομαι είναι ότι ο κόσμος με έχει γνωρίσει μέσα από τη δουλειά μου και κάθε φορά που εμφανίζομαι θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να με θυμάται ο κόσμος από τα τραγούδια μου. Και το έχω καταφέρει αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα