«Κονταροχτυπιούνται» για το δήμο της Αθήνας Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι τελικά η υποψηφιότητα που προκρίνει το Μέγαρο Μαξίμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ύστερα από την άρνηση πολλών πρωτοκλασάτων στελεχών να θέσουν εαυτόν στη διάθεση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Απέναντι του ο Νικήτας Κακλαμάνης με ανεξάρτητη παράταξη.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του σήμερα και απέναντι του θα βρει τον Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να

επανέλθει στα δημαρχιακά του καθήκοντα και μάλιστα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του παρά τις συνομιλίες του με τον Αντώνη Σαμαρά και τις πιέσεις που δέχτηκε.

«Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων. Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον. Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα» ανέφερε στη λιτή ανακοίνωσή του ο κ. Κακλαμάνης.

Σύμφωνα με μέτρηση που έχει στα χέρια του το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Σπηλιωτόπουλος είναι από τους υποψήφιους με σημαντικό έρεισμα σε ψηφοφόρους άλλων κομμάτων, σε σχέση με άλλα στελέχη της ΝΔ και σημειώνεται ότι έχει υπερκομματικό προφίλ με διείσδυση στη μεσαία τάξη και μετριογενείς ψηφοφόρους.

Όσον αφορά την Περιφέρεια Αττικής, ο νυν δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης θα είναι πιθανότατα η επιλογή της ΝΔ, αν και ο ίδιος επιθυμεί να κατέβει ανεξάρτητος με τη διακριτική στήριξη του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα