Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έκανα τη δική μου πορεία, έκανα λάθη»

Καλεσμένη στο Parole και την Ανίτα Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια του ALPHA που για δεύτερη χρονιά φέτος κρατά την κεντρική θέση της πρωινής εκπομπής για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, δεν απέφυγε να αναφερθεί στο ξεκίνημα της αλλά και στα λάθη που έκανε λόγω της απειρίας της.

«Ξέρω ότι έχω κάνει τα λάθη μου. Κάποιες στιγμές δεν έπρεπε να χειριστώ έτσι τις καταστάσεις, είτε από απειρία, είτα από ανωριμότητα, είτε από το νεαρό της ηλικίας μου, είτε από χαζομάρα,

είτε, είτε, είτε...

Δεν είμαι άνθρωπος που μεταθέτω τις ευθύνες στους άλλους. Δεν θα μάζευα κάτι γιατί αυτή είμαι εγώ, αυτή είναι η Κωνσταντίνα. Δεν πήγα να κάνω πορεία άλλης γυναίκας, πήγα να κάνω τη δική μου. Δεν ξέρω αν θα άλλαζα κάτι. Δεν νιώθω ντροπή για το παρελθόν μου», είπε η παρουσιάστρια στην Ανίτα Πάνια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρά τα «βελάκια» που έχει δεχθεί από τους τηλεκριτικούς δείχνει αρκετά χαλαρή και συνειδητοποιημένη μετά τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα. Φέτος μάλιστα η αγωνία και ο ανταγωνισμός για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου έχουν αυξηθεί, καθώς όλα τα μεγάλα κανάλια έχουν «ανοίξει» τη ζώνη 10:00-14:00.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έκανα τη δική μου πορεία, έκανα λάθη» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα