Κόλαση στην TV! Ο θρίαμβος της Μενεγάκη, η μάχη των πρωινών και η κατάρρευση της Στεφανίδου

Η μάχη στους πίνακες τηλεθέασης συνεχίζεται με τις εκπομπές να βάζουν τα δυνατά τους για μία θέση στην κορυφή! Άλλες τα καταφέρνουν με ευκολία και άλλες μέρα με τη μέρα πέφτουν όλο και περισσότερο.

Η μεγάλη νικήτρια, όπως κάθε χρόνο, είναι η Ελένη Μενεγάκη. Η βασίλισσα της μικρής οθόνης επιβεβαιώνει τον τίτλο της κατακτώντας υψηλά νούμερα και τερματίζοντας πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της. Η παρουσιάστρια την εβδομάδα που μας πέρασε, συγκέντρωσε μέσο όρο 21,1%, φτάνοντας

μέχρι το 25,7%, ενώ η εκπομπή «Μία» με την Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε μέσο όρο 11,7%, φτάνοντας μέχρι 15,2%. Όμως στο νεανικό κοινό 15-44 τα νούμερα του «Μία» ήταν απογοητευτικά αφού η μεσημεριανή εκπομπή του Star συγκέντρωσε μόλις 8,2%, με το υψηλότερο τέταρτο να σημειώνει 11,6%. Όσο για την Ελένη στο νεανικό κοινό, η εκπομπή της συγκέντρωσε μέσο όρο 23,4%, φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι και το 32,6%.

Εκτός από τη μεσημεριανή μάχη, εντύπωση προκαλεί και η πρωινή. «Το πρωινό» του Ant1 διασταυρώνει τα ξίφη του με το «Mega με μία» σε έναν αγώνα… όλο ανατροπές. Αν και η πρώτη καταφέρνει τον τελευταίο καιρό να τερματίζει πρώτη, τα σκαμπανεβάσματα δεν λείπουν. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, ο Μάρκος Σεφερλής κατάφερε να μειώσει τη διαφορά που το χωρίζει από το «Πρωινό», αλλά όχι τόσο όσο να το εκθρονίσει από την πρώτη θέση. Στο γενικό σύνολο ο Γιώργος και η Φαίη σημείωσαν 31,4% και ο Μάρκος 24,1%. Η εκπομπή του ΑΝΤ1 κατάφερε να ξεπεράσει σε μισάωρο ακόμα και το 35%. Στο δυναμικό κοινό οι δύο αντίπαλοι κινήθηκαν πολύ κοντά. Το «Πρωινό» συγκέντρωσε το 26,7% των ηλικών 15-44 και το «Mega με μία» σημείωσε 24,7%.

The post Κόλαση στην TV! Ο θρίαμβος της Μενεγάκη, η μάχη των πρωινών και η κατάρρευση της Στεφανίδου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα