«Κόκκινο πανί» η Κένταλ Τζένερ – Οι συνάδελφοι της την μισούν

Μπορεί η Κένταλ Τζένερ να έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, κυρίως λόγω της διάσημης αδερφής, της Κιμ Καρντάσιαν, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα σοβάρεψαν αρκετά. Η 19χρονη Τζένερ δέχεται εκφοβισμό από τις συναδέλφους της οι οποίες δε μπορούν να δεχτούν πως η φήμη της Κένταλ την οδήγησε από το πουθενά στους μεγαλύτερους Οίκους μόδας.

Τα μοντέλα, αρνούνται να την αντιμετωπίσουν σαν ισότιμη επαγγελματία και θεωρούν πως δεν αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα

τους. Έτσι, αντί να βγάζουν «χολή» για να της τσακίσουν το ηθικό κάθε φορά που την βλέπουν, αποφάσισαν να πάρουν πιο δραστικά μέτρα και να την… ξεφορτωθούν μια για πάντα. Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης κάποιες από αυτές έριξαν στάχτες στο ποτό της Κένταλ ώστε να τη στείλουν –κυριολεκτικά- σπίτι της, αν όχι στο νοσοκομείο.

Το στενό περιβάλλον της Κένταλ πάντως, υποστηρίζει πως η ίδια δεν έχει καταλάβει τις άγριες διαθέσεις των κοριτσιών καθώς «δεν ασχολείται με καμιά τους και την ενδιαφέρει μόνο η δουλειά της». Την πέταξε δηλαδή τη μπηχτή της κι αυτή. Για να είμαστε ειλικρινείς, την πιστεύουμε γιατί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η Κένταλ Τζένερ έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και τους μεγαλύτερους Οίκους όπως είναι οι Marc Jacobs, Diane von Furstenberg, Donna Karan, Tommy Hilfiger και Fendi.

Εξάλλου το κορίτσι τόσα χρόνια με την οικογένεια Καρντάσιαν, έχει αποκτήσει γερά νεύρα και γερό στομάχι. Εδώ επιβίωσε με ολόκληρη Κιμ, μερικά μοντέλα θα την πτοήσουν;

The post «Κόκκινο πανί» η Κένταλ Τζένερ – Οι συνάδελφοι της την μισούν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα