Κιμ Καρντάσιαν: Με τον Κάινι ζούμε διαφορετικές ζωές

Το ζευγάρι μπορεί να είναι ταιριαστό αλλά δεν δείχνει να τα βρίσκει στο κομμάτι δημοσιότητα.

Μπορεί στην Κιμ να αρέσει να εκθέτει την προσωπική της ζωή αλλά από ότι φαίνεται ο ράπερ δεν έχει τις ίδιες απόψεις σχετικά με τη δημοσιότητα.

Η διάσημη έγκυος μιλώντας σε βρετανικό περιοδικό παραδέχτηκε ότι εκείνη και ο Κάινι Γουέστ διαχειρίζονται την προσωπική τους ζωή και τη δημοσιότητα με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

«Από τότε που έμεινα έγκυος ζω σαν… ερημίτης και δεν εκθέτω την προσωπική μου ζωή όπως πριν. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει

ότι θα κλειστώ στον εαυτό μου όταν γεννηθεί το παιδί μου. Θα επιθυμούσα βέβαια να σεβαστούν την ιδιώτικότητα μου, του παιδιού μου και του συντρόφου μου» είπε η Κιμ και πρόσθεσε για τον Κάινι:

«Ζούμε διαφορετικές ζωές, αλλά εμένα μου αρέσει να είμαι ανοιχτή. Πάντα έτσι ήμουν. Αυτό δεν θα αλλάξει, γιατί έτσι είμαι εγώ».

Ωστόσο η Κιμ έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένη για το αν θα πρέπει το παιδί της να έχει δημοσιότητα. «Πραγματικά αυτό είναι κάτι που με ανησυχεί και το σκέφτομαι». είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε ότι οι μικρότερες αδερφές της, η 17χρονη Κένταλ και η 15χρονη Κάιλι αποτελούν για εκείνη έμπνευση. Ο Κάινι από την πλευρά του, είναι ο μοναδικός που δείχνει να μην χαίρεται με τις εμφανίσεις του στο ριάλιτι της οικογένειας.

«Οι μικρές μου αδερφές μεγάλωσαν τόσο γρήγορα και τώρα είναι το στήριγμα μου», ανέφερε η Καρντάσιαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα