Κερδισμένος ο Καμμένος στην «μάχη» με τον Άδωνι: Αποδείχτηκε ότι είναι συκοφάντης

Κέρδισε την αγωγή που είχε καταθέσει κατά του Άδωνι Γεωργιάδη ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος αναφορικά με τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας για το σκάφος του δεύτερου.

Όλα είχαν ξεκινήσει όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει πως ο Πάνος

Καμμένος είχε στην κυριότητα του ένα σκάφος, το οποίο σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας ήταν δηλωμένο σε offshore εταιρεία και κύριος σκοπός ήταν η φοροδιαφυγή.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών εξέτασε την αγωγή και με την υπ’ αριθ. 1465/2014 απόφασή του, έκρινε τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας συκοφαντικές και εξυβριστικές αναφορικά με κάποιους χαρακτηρισμούς όπως «ψεύτης» και «κλέφτης».

Το δικαστήριο επιδίκασε στον Πάνο Καμμένο, λόγω ηθικής βλάβης, το ποσό των 15.000 ευρώ αν και αρχικά η δικαστής είχε την γνώμη ότι πρέπει να του επιδικασθεί το ποσό των 100.000 ευρώ. Τελικά το σκάφος αποδείχτηκε ότι ήταν σε offshore εταιρεία και έτσι ο υπουργός Υγείας δεν καταδικάστηκε γι αυτό αλλά για τους χαρακτηρισμούς και πρέπει να πληρώσει στον κ. Καμμένο το ποσό των 15.000 ευρώ.

«Αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά και με δικαστική απόφαση, ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι κοινός συκοφάντης και υβριστής, αλλά και με τη σημερινή ανάρτησή του στο twitter ότι είναι επίσης ψεύτης, αφού δεν διστάζει να παραποιεί δικαστική απόφαση», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου των ΑΝΕΛ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την απόφαση μέσω Twitter αναφέροντας πως το Πρωτοδικείο απέδειξε ότι το σκάφος πράγματι ήταν σε offshore εταιρεία ιδιοκτησίας του πατέρα του κ. Καμμένου και ότι του επιδικάστηκε το ποσό των 15.000 ευρώ μόνο για τους χαρακτηρισμούς ψεύτης και κλέφτης.

Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος >>

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 11, 2014

>>και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς "ψεύτης", "κλέφτης", "Τσοχατζόπουλος". Εντάξει δεν είναι...

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 11, 2014

Keywords
Τυχαία Θέματα