Κέρδισε, αλλά δεν έπεισε – Πρόβλημα στην δημιουργία των φάσεων είχε ο Παναθηναϊκός [βίντεο]

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, 1-0, χάρη στο γκολ του Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο οι «πράσινοι» υστερούσαν πάρα πολύ στην δημιουργία φάσεων...

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά ευκαιρίες δεν δημιουργούσαν αυτό συνέβη διότι ο επιτελικός μέσος, ο Ατζαγκούν στην συγκεκριμένη περίπτωση, είχε την απαραίτητη συμμετοχή

στο παιχνίδι, προσπαθούσε να δημιουργήσει καταστάσεις ευκαιριών για τους Πέτριτς και Μπεργκ, ωστόσο οι πάσες του ήταν άστοχες.

Οι «πράσινοι», μη έχοντας άλλη επιλογή, έπαιζαν μονο από την αριστερή πλευρά με τους Νάνο, Χουχούμη και τον Πέτριτς, ο οποίος ανοίγοντας στα αριστερά. Στο 9° λεπτό από μια προσπάθεια, από την αριστερή πλευρά ο Μάρκους Μπεργκ κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε στο παιχνίδι ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος έδωσε κάποια ενέργεια στην επίθεση, όμως η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν άλλαξε. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα πριν διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την Σταντάρ Λιέγης και το κύριο και βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να βελτιωθεί είναι η δημιουργία φάσεων.

Δείτε το γκολ του Μπεργκ:

Keywords
Τυχαία Θέματα