Κεδίκογλου: Η απόφαση ήταν έκπληξη για τον Σαμαρά, αλλά αφήνουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει έργο

«Φυσικά υπήρξε μια έκπληξη» για τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχετικά με τη μη προφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου, Ηλία Παναγιώταρου. Το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας

σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, επισήμανε πως «η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να επιτελέσει το έργο της» κάτι που, όπως είπε, απηχεί τις απόψεις του πρωθυπουργού.

Κληθείς να σχολιάσει τα περί δυσαρέσκειας του Μαξίμου για τη στάση των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Χαράλαμπο Αθανασίου και Νίκο Δένδια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε τη φημολογία λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «είναι από τους στενότερους συνεργάτες του Πρωθυπουργού. Έχουμε δουλέψει όλοι μαζί σε αυτήν την υπόθεση και από κυβερνητικής και από πολιτικής πλευράς», κάλεσε όλες τις πλευρές να συνδράμουν το έργο της δικαιοσύνης και σημείωσε: «κινούμαστε θεσμικώς άψογα».

Διεμήνυσε, ακόμα, ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει τον ευτελισμό των θεσμών και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και υπογράμμισε ότι «υπάρχουν τρόποι να απαντήσουμε».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα