Κατέρρευσε η Κανέλλη μπροστά στις κάμερες

Ένα περιστατικό που συνέβη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου έκανε τη Λιάνα Κανέλλη να πάθει σχεδόν νευρικό κλονισμό και να καταρρεύσει.

Η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ξεκίνησε όπως κάθε μέρα, μόνο που σήμερα δεν πήγαν όλα όπως θα έπρεπε.

Σημερινή καλεσμένη της Πόπης ήταν η Λιάνα Κανέλλη. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από καινούργιο μνημόνιο,

οι τόνοι φυσικά ανέβηκαν –όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στις εκπομπές που είναι καλεσμένη η εκρηκτική Λιάνα- και η παρουσιάστρια διέκοψε για διαφημίσης. Μέχρι εδώ όλα καλά, τίποτε περίεργο ή ασυνήθιστο. Αυτά ήρθαν λίγο αργότερα. Όταν τελείωσε η διακοπή για διαφημίσεις που ήταν ασυνήθιστα μεγάλη σε διάρκεια η Κανέλλη έλειπε από το πάνελ συζήτησης, ενώ η αμήχανη και φανερά εκνευρισμένη Πόπη ζήτησε συγνώμη από τη Λιάνα Κανέλλη εξηγώντας το λόγο της αποχώρησης:

«Έχουμε επιστρέψει από τις διαφημίσεις, οι οποίες κράτησαν λίγο παραπάνω απ” ότι τα συνηθισμένα μας. Πράγματι όπως παρατηρείτε κάτι συνέβη κατά τη διάρκεια του διαλλείματος… Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω ότι στις διαφημίσεις, έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με την κυρία Λιάνα Κανέλλη και τους συντελεστές της εκπομπής «Συντέλειας». Ξέφυγε λίγο το πράγμα ίσως από τα όρια χωρίς βέβαια να υπάρχει καμία πρόθεση να την ενοχλήσουμε… Ελπίζω να επανέλθει! Να της ζητήσουμε συγγνώμη»

Αυτό που δεν αποκάλυψε η Πόπη, είναι ότι οι συντελεστές της σατυρικής εκπομπής Συντέλεια εισέβαλαν στο στούντιο για να κάνουν φάρσα στη βουλευτίνα του ΚΚΕ φορώντας γάντια του μποξ και κρατώντας μια ελληνική σημαία. Η Λιάνα Κανέλλη δεν εκτίμησε το αστείο με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να εγκαταλείψει την εκπομπή

Λίγο αργότερα όμως επέστρεψε στον αέρα για να εξηγήσει η ίδια ότι έπαθε σοκ όταν είδε τον δημοσιογράφο της Συντέλειας να την περιμένει έξω από το στούντιο με τα γάντια του μποξ για να της κάνει πλάκα, προφανώς αναφερόμενος στο περιστατικό ξυλοδαρμού της κ. Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη στο παρελθόν. Η κ. Κανέλλη ξέσπασε όταν επανήλθε στην εκπομπή λέγοντας ότι δεν μπορεί να γίνει πλάκα και σάτιρα σε ένα άνθρωπο που έχει υποστεί κτηνωδία.

Δείτε το βίντεο με τη Λιάνα Κανέλλη σοκαρισμένη και έτοιμη να ξεσπάσει σε κλάματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα