Καταγγέλλει τραμπουκισμούς στη δίκη του ο Στέφανος του Mission

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης μίλησε για το φονικό στον Προφήτη Ηλία το καλοκαίρι του 2011 και για την καταδίκη του σε 14 χρόνια φυλάκισης.Ο νικητής του Mission εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και είπε την δική του εκδοχή για το φονικό. Κατήγγειλε τραμπουκισμούς κατά τη διάρκεια της δίκης του αδερφού του ενώ υποστηρίζει ότι έχει αδικηθεί

καθώς δεν έπρεπε να μπει ισόβια στη φυλακή για τον λόγο του ότι το θύμα μπήκε στο κρεοπωλείο με όπλο το οποίο και αφαιρέθηκε από τον συγγενή του που έχει καφενείο ακριβώς δίπλα.

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης δεν δίστασε να κατηγορήσει την δικαιοσύνη λέγοντας ότι δεν πήρε υπόψιν τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με το όπλο που βρέθηκε στο μαγαζί και από το οποίο τραυματίστηκε ο αδερφός και ο ανιψιός του. Ωστόσο το συγκεκριμένο όπλο δεν έχει αποτυπώματα και DNA γεγονός που προκαλεί πονοκέφαλο στους δικαστές που χειρίζονται την υπόθεση. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι βρέθηκαν στο σημείο έντεκα κάλυκες από το συγκεκριμένο όπλο.

Ο Κοκολογιάννης ισχυρίζεται ότι ο καφετζής που ήταν συγγενής του θύματος, το απομάκρυνε από το χώρο και αφαίρεσε τα αποτυπώματα εξ' ού και βρέθηκαν τα αποτυπώματα του συγκεκριμένου άνδρα στο όπλο. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι το έκανε για να μην γίνει και άλλο φονικό.

Ο νικητής του Mission ανέφερε ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να σκοτώσουν, αυτός και η οικογένεια του, καθώς ο ίδιος είναι ενεργό μέλος της κοινότητας. Υποστήριξε δε ότι προσπαθεί να φτιάξει το προφίλ του και σε καμία περίπτωση η οικογένεια του δεν προκαλούσε και δεν ήθελε να υποστεί τον διασυρμό και να υποστεί στέρηση της ελευθερίας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα