Κασιδιάρης: Θα στείλουμε τους μετανάστες στα ξερονήσια όπως το ’50

Μια απίστευτη πρόταση για την επίλυση του μεταναστευτικού προβλήματος έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης λέγοντας ότι το κόμμα του θα στείλει τους λαθρομετανάστες στα ξερονήσια όπως τους αριστερούς τη δεκαετία του 1950.

Μιλώντας στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απαντώντας στον βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη

σχετικά με τις δράσεις που θα αναλάβει το κόμμα του για το μεταναστευτικό, σχολίασε πως διαφωνεί με το σχέδιο «Ξένιος Ζευς» που εφαρμόζει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε αντίθετος με τα στρατόπεδα φιλοξενίας μεταναστών όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί λέγοντας ότι δεν επιθυμεί να έχουν οι μετανάστες κλιματισμό και catering. Όταν ο κ. Γεωργιάδης τον ρώτησε ποια είναι η αντιπρόταση της Χρυσής Αυγής, ο κ. Κασιδιάρης δεν δίστασε να πει ότι το κόμμα του προτείνει τον εκτοπισμό των παράνομων μεταναστών σε νησιά του Αιγαίου όπως γινόταν τη δεκαετία του ’50 όταν εκεί αποστέλλονταν οι αριστεροί.

«Τα νησιά αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν ως κέντρα κράτησης τη δεκαετία του ’50 και έχουν τη σχετική υποδομή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Aκούστε την επίμαχη δήλωση στο 01:45:00

Keywords
Τυχαία Θέματα