Καρέλης… ultra heavy – Με πρωταγωνιστή τον Καρέλη ο ΠΑΟ 3-1 τον αξιόμαχο Πας Γιάννινα

Ο νεαρός επιθετικός που τον τελευταίο καιρό είχε παραγκωνιστεί και υπήρχε δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του, μπήκε αλλαγή στο 62΄και με δύο γκολ χάρισε μια πολύτιμη νίκη για τους πράσινους με πολλαπλά οφέλη. Ο Μπεργκ είχε ανοίξει το σκορ στο 33΄για να ισοφαρίσει στο 51΄ο κακός δήμιος Ντε Βινσέντι.

Μπορεί η Λεωφόρος να ήταν άδεια, μπορεί η βροχή να βάρυνε τον αγωνιστικό χώρο, Παναθηναϊκός και Πας Γιάννινα μπόρεσαν

να προσφέρουν ωραίο θέαμα, με τους γηπεδούχους να έχουν τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες και τα γκολ και να παίρνουν 2η νίκη μέσα στην έδρα τους απέναντι σε ομάδα του Σάκη Τσιώλη, μετά το 2-1 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Καρέλης, ο οποίος παρά τον 2μηνο παραγκωνισμό του ήρθε από τον πάγκο και με 2 γκολ (το ένα γκολάρα) έδωσε τη νίκη, η οποία είχε μπει υπό αμφισβήτηση μετά το γκολ του Ντε Βινσέντι στο 51΄ ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Μπράνα Ίλιτς, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ είχε ανοίξει το σκορ στο 33΄, με το 5ο του φετινό γκολ.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια νίκη με πολύ καλή εμφάνιση στο Β΄ημίχρονο, με αρκετές φάσεις δεδομένων των συνθηκών και με πολλαπλά οφέλη: 1) ψυχολογικά, αφού ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και με το φόβο ότι η άδεια Λεωφόρος θα επηρέαζε τους παίχτες, 2) βαθμολογικά, αφού έφτασε τους 20 βαθμούς και 3) βαθμολογικά έναντι του Πας, τον οποίο ξεπέρασε (20 έναντι 17 των Ηπειρωτών) και με σκορ που του εξασφαλίζει θεωρητικά το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία με το σύνολο του Τσιώλη.

Ο Πας από την άλλη έπεσε στην 7 θέση και με την πιθανότητα να τον περάσουν Καλλονή και Σκόντα Ξάνθη.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα