Καραμανλής: Δεν ξέρω αν ήθελαν να με σκοτώσουν, αλλά με πίεζαν πολύ

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση Σαμαρά θα κρατήσει πολύ φέρεται να λέει σε συνεργάτες του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με την Real News της Κυριακής, ο τέως αρχηγός της ΝΔ δεν ανησυχεί για την κυβερνητική συνοχή, αφού πιστεύει ότι Βενιζέλος και Κουβέλης δεν θέλουν εκλογές.

Επίσης θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι η μόνη αξιόπιστη λύση, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα άγουρο κόμμα και δεν μπορεί να κυβερνήσει σε συνθήκες κρίσης.

Όσον αφορά τις συμμαχίες του Νότου, ο πρώην πρωθυπουργός εκτίμησε ότι είναι πλέον αργά για τέτοιου είδους κινήσεις, ενώ αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει από το 2010.

Για μια ακόμα φορά ασκεί δριμύτατη κριτική στον Γ.Παπανδρέου, λέγοντας: «Έχασε χρόνο, δεν πήρε τα μέτρα που έπρεπε. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βλάψει τη ΝΔ και εμένα προσωπικά. Τελικά έβλαψε τη χώρα.»

Σχετικά με τα όσα ακούγονται και γράφονται περί σχεδίου δολοφονίας του, ο κ. Καραμανλής φέρεται να δηλώνει στους συνεργάτες του: «Δεν ξέρω αν ήθελαν να απειλήσουν τη ζωή μου, αλλά σίγουρα ήθελαν να μου ασκήσουν πίεση και το έκαναν με κάθε τρόπο.»

Τέλος, φέρεται να επαναλαμβάνει ότι δεν τον ενδιαφέρει η επιστροφή του στην πολιτική σκηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα